Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Instagram, tiktok, stb miatt már nem létezik olyan nő akinek nem csak a külső és/vagy a pénz számít?
természetesen létezik, csak azok nem az instagram modell kategóriák (nem csúnya, teljesen csinos, értelmes lányok, csak nem a cicababa, mielőtt bárki magára venné), tudod kereslet, kínálat itt is megjelenik.
Egyébként erre létezik egy elmélet, hogy az instán mindenki a "tökéleteset" látja, ezért az elvárások is emelkednek mindkét oldalról, így lett rengeteg olyan fiatal aki nem talál párt és a saját adottságaikat is túlmérik, így nem a saját ligájukban keresnek.
"már nem az értékek számítanak egy férfiban"
Ugyan sorolj már föl párat ezek közül az értékek közül, kérdező.
Mikor volt olyan kor, hogy nem a külseje miatt tetszett a férfiaknak egy nő?
Soha.
Mostantól egyenlőség van.
Milyen minden nő? Én nem töltöm fel magam, mégis boldog párkapcsolatban élek, és még csak nem is milliárdos a barátom, és nekem is van edzett popsim, meg életem 😅
Sőt, lassan törlöm is az instám. Nyilván túlnyomó többségben van ez a magamutogató nép, de attól még nem kell általánosítani. Az egyesnek van igaza, ez ilyen kereslet-kinalati alapom megy. Ha nem nezegetnek annyian, nem lenne ilyen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!