Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szerint a férfitöbblet nem létezik, az mivel magyarázza ezt a jelenséget?
Olvasgattam egy swinger clubb értékeléseit, és ott sok nőcike lepontozgatta a helyet, mert tízszer annyi férfi volt, mint nő. Pedig a férfiaknak még belépti díjjat is kellett fizetniük, miközbe a nőcik ingyen besétálhattak és válogathattak a férfiak között.
Sok férfi értékelő meg azér panaszkodott, mert hiába csengették ki a belépőt, nem jutott nekik sex. Tizen álldogáltak minden nőci körül aztán csak nézhették, hogy egy chad megkettyinti a csajt.
De kár hogy a kerdező válaszait nem lehet pontozni...
Menj fel a rosszlányokra, ott nem lesz férfitöbblet.
Persze hogy a swingerbe több a ferfi, azoknak mindegy csak lyuk legyen, es minél több, ezert todulnak az ilyen hekyekre, hatha ott jut több punci is. A nők pedig inkább egyszerre csak egyre vágynak, es azzal is kettesben. Es ez akkor is igaz, ha az egy az minden héten másik.
Amugy meg pont ezert nincs ferfitöbblet mert az ilyen degeneráltak, meg incelek, meg aggszüzek meg alkeszok, meg munkanelküliek maradtak itt, az értelmes, tehetséges, férjnek, apának kiváló ferfiak nagy része kiment külföldre.
Látszatra lehet sok férfi van igy is, de azokból a családalapitásra való az tényleg kevés. De még a jó szexre való is...
Persze nem tudom feleségnek nennyi nő alkalmas, mert ha a nőket nézem az se túl biztató, főleg az itteni kérdések alapján... Bár a gyakorit nem tartom semmiben relevánsnak, inkább csak szórakozni járok ide
"A szórakozóhelyen, Tinderen meg bárhol máshol is találhatna mást, mégis én tetszek neki :)"
Aztán két hónap múlva jön a menetrend szerinti csajszi kérdés, hogy "lehet több a barátság extrákkal kapcsolatból? Beleszerettem a szeretőmbe, de nem hagyja el értem a feleségét, help pls!"
A lehtobb pasi tróger vqgy foglalt vagy selejt. Vagy szexet keres csak. Meg stb.
Nincs férfitobblet tehát.
Csak egy normalisra is 10 en ugranak mert nincs elég Férfi
"csajszi kérdés, hogy "lehet több a barátság extrákkal kapcsolatból?"
Mivel ezt a "rendes" pasik is eljátsszák, bocs... inkább egy merciben bőgjek, mint egy szuzukiban.
Járok „erotikus” helyekre nőként. Jóval több férfit érdekel az ilyesmi, mint nőt, ez a magyarázat, de szerintem ezzel te is tisztában vagy, csak adod az értetlent. Attól még a népesség összetétele nem változik, mert egy adott helyen jóval több a férfi vagy a nő. De vki írta már ilyen férfitöbbletes kérdésnél, nézz be egy SZTK-s nőgyógyászati rendelés várótermébe, szinte csak nő lesz (néha van pasi, aki elkíséri mondjuk a terhes párját).
Ja, és normális esetekben nem hisztiznek a férfiak, ha nem jut szex, az ugyanis nem jár együtt a belépő megváltásával. De szerintem ezt te költötted hozzá.
27. Nem igazán. A nemi életet élő férfiak közel száz százalékának van orgazmusa, a
nemi életet élő nőknek ezzel szemben körülbelül az 50 százaléka él át orgazmust. A maradék 50 százalék a nő mennyire oda lehet a szexért ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!