Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy, hogy nem létezik olyan srác, aki illene hozzám?
Fogalmam sincs, miért van ez. Nincs semmilyen listám vagy ilyesmi, egyszerűen csak mindig azt érzem, hogy még ha amúgy tetszene is mondjuk valaki, annyira mások vagyunk, hogy sosem működik/működne.
Itt elég alap dolgokra gondolok, de sajnos minden ilyen számít mégis csak: pl, hogy az egyik korán kelő, a másik éjszakai bagoly, sportol rendszeresen, a másik nem, bulizós, nyitott, a másik nem, spontán valaki, a másik tervező, különböző érdeklődés, hobbik, teljesen más ízlés a zenében, evésben, filmekben, más programokat szeretnek csinálni, más a napirendjük, stb stb, ezernyi ilyen dolog van.
Mások hogyan hidalják át ezeket? Mert én arra nem vágyom egyáltalán, hogy valaki miatt meg kelljen változtatni kb minden szokásomat, vagy ő neki miattam, abban semmi szabadság nincsen..
Csak nyilván a közös pontok nélkül sosem tartanak 1-2 hónapnál tovább.
És könnyű erre azt mondani, hogy pl járjak el egy edzésre, és máris van közös érdeklődés, de az még csak egyetlen dolog a sok közül..
28 N
Ennek a megoldását hívják úgy hogy társkeresés:D
Nem véletlen tart 10-15 évig mire megtalálod a veled igazán passzolót
ez itt csak nyavalygás, mert ha nem vagy hajlandó kompromisszumot kötni sosem lesz pasid.
egyedül fogsz meghalni ez a tény ha senki sem fele meg.
Na igen, múltkor a csaj még hajnali 1-kor is rám mászott, mert kellett neki a nagy farkam, miközben 6-kor kelt reggel
23F Chad
(Amúgy tényleg nem vicc xd)
Én még olyat sem találok, akivel megvan a kölcsönös vonzalom, működik a kémia. Vagy az egyikünk kívánja a másikat, vagy fordítva, vagy egyikünk sem. Amikor hallok vagy olvasok olyanokról, hogy rózsaszín köd, hormongőz, felfokozott állapot, még aludni és enni is alig tudnak, folyamatosan csak szexelnének stb., akkor csak nézek csalódottan és értetlenül, hogy ilyen tényleg vaaan?, és ha igen, nekem miért nem adatik meg soha? Pedig elvileg valami ilyesmi kellene legyen az alapja egy nem baráti kapcsolatnak.
32N
"Amikor hallok vagy olvasok olyanokról, hogy rózsaszín köd, hormongőz, felfokozott állapot, még aludni és enni is alig tudnak, folyamatosan csak szexelnének stb., akkor csak nézek csalódottan és értetlenül, hogy ilyen tényleg vaaan?, és ha igen, nekem miért nem adatik meg soha? Pedig elvileg valami ilyesmi kellene legyen az alapja egy nem baráti kapcsolatnak."
Oh Istenem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!