Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akivel találkozgatok, jól érzem magam vele és jól is néz ki, viszont egy apró problémám van vele amin nem tudom hogy lehet-e változtatni?
61
Sejtettem hogy pörögni fog a téma, hiába szerepel a kérdés végén hogy Ki volt már hasonló helyzetben, mert a legtöbben anélkül írtak hogy bármikor jártak volna már hasonló a cipőben ha férfi ha nő.
"lehet hogy jobban jártam volna úgy feltenni hogy van-e a nő akit nem érdekel az öltözködés és nem kapok ennyi bántó választ"
Mindenhogy lekezelő vagy.
A legtöbb nő nemcsak benyúl csukott szemmel egy boltba az ajtóból, és azt hordja, hanem van véleménye arról, hogy mi kényelmes, mit szeret, milyen színek tetszenek neki, mi áll neki jól, stb. A személyisége része. Ezért gáz megváltoztatni.
Soha nem kezdenék el olyan pasival járni, aki térdig lógó nadrágban jár, hogy na majd én jól megváltoztatom, és ezentúl öltönyben fog mászkálni.
Azt hittem amúgy is, hogy a férfiak nem szeretik, ha meg akarják őket változtatni. Hát a nők sem.
Direkt önbizalomhiányos csajt akarsz megváltoztatni.
Vigyázz nagyon, ha az önbizalma nő és rájön mekkora tahó vagy úgy kivág, mint a szart.
Az 59-es válaszod sem arra válasz, amit kérdeztem, na várj.
Megemlíted neki, hogy öltözködjön máshogy. Normálisan, kedvesen, blabla. Ő ugyanígy válaszol, hogy neki tökéletes az, ahogy öltözködik, nem akar változtatni.
Szakítanál? Vagy elfogadnád?
66:
Nem szakítanék, ha úgy gondolkodnék róla hogy majd a következő akkor nem tettem volna fel a kérdésem, bár bevallom rosszul esne mert lehet hogy nagyon rosszul gondolkodom és tudom hogy a belső lényeg ( na, ja ) de rosszul esne hogy nem akar nekem tetszeni a párom.
De... kérdező. Ez nem így megy. Az embertől nem várhatod el, hogy önmaga ellen menjen, mert neked az tetszik.
Ezért mondja mindenki, hogy ennek így nincs értelme. Mert ha friss kapcsolatban mondod, simán és jogosan mondhatja a másik, hogy ha bajod van a ruháimmal, keress mást; hosszú kapcsolatban meg megemlíted, megkapod válasznak, hogy eddig is ez volt és nem volt vele bajod, és akkor kinyögöd, hogy mindig bajod volt... érted.
Neki milyen rosszul esne, ha tudná, hogy ezeket gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!