Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? Adott egy lány, akivel 1 hónapja találkozgatunk..
Elmondta, hogy szimpatikus vagyok és jól érzi magát velem, aztán én is, hogy komolyan gondolnám vele.
Egyszercsak elkezdett távolodni tőlem és elmondta, hogy 3 hónapja szakított és nagyon megviselte, és hogy mostanában nem akar komoly kapcsolatot, nem akarja hogy csalódjak, de elveszíteni se akar.
Azt is hozzá tette, hogy még jobban meg akar ismerni..
Ezek után ti hogy állnátok hozzá?
"Egyszercsak elkezdett távolodni tőlem és elmondta, hogy 3 hónapja szakított és nagyon megviselte, és hogy mostanában nem akar komoly kapcsolatot, nem akarja hogy csalódjak, de elveszíteni se akar.
Azt is hozzá tette, hogy még jobban meg akar ismerni.."------->
Jelentése: Bla bla bla bla, bla bla bla bla bla. Szokásos kifogások és lekoptatások. Unalmas már.
Nyugodtan nézegess más lányokat, aztán a bejön valaki és komoly a dolog, akkor ezt a csajt, ha jelentkezne, majd szépen, hasonlóan udvariasan...jól lekoptatod.
Szerintem gyorsabban találsz mást, minthogy ő visszatérne hozzád, hogy felmelegítse a lefagyott állapotot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!