Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy lány, akivel 2 hónapja...

Van egy lány, akivel 2 hónapja ismerkedek, találkozgatunk stb. Szóval kialakulóban van valami, de annyira bonyolult nekem a lány, hogy néha elbizonytalanodom, nagyon. Tudnátok segíteni, tanácsot adni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval, kb. 2 hónapja találkozgatok egy lánnyal. Anno még ő írt rám és kezdeményezte a beszélgetéseket. Egész jól mennek a dolgok, csak vannak helyzetek, amikor nagyon elbizonytalanodok, hogy vajon lehet-e ebből valami. Nos, én időközben beleszerettem a lányba, de ő még nem szeretne most kapcsolatot, mert az előző kapcsolata nagyon megbántotta és nem szeretne elhamarkodva belevágni egy újba. Én elmondtam neki, hogy mit érzek, ő azt mondta, hogy még nem szeret. Én ezt meg is értem és türelmes vagyok, de néha vannak olyan dolgok, amiket nem tudok megérteni. Pl: szinte minden találkozáskor csókolózunk és tök olyan szokott lenni, mintha már együtt lennénk. De néha meg tényleg nagyon olyan, mint egy ismerkedős fázis. Nekem ez furcsa, mert a lány elmondása szerint nem szeret, de még is néha úgy viselkedik. Azt mondja, nem tudja ő sem eldönteni, hogy mit akar, akar-e kapcsolatot és akar-e engem. Meg amikor beszélgetünk facen, sokszor mondja, hogy hiányzom neki stb. Mégis mindig én hozom fel, hogy mikor találkozzunk újra. Viszont jól szoktuk érezni magunkat. Ennek ellenére néha úgy érzem, ő nem is annyira akarja ezt az egészet. Lehet, hogy csak feleslegesen aggódom, mert nem akarom elrontani és őt elveszíteni, ezáltal néha 'megijedek'? Vagy tényleg van aggódni valóm? Mit tudnátok mondani erről? Előre is köszönöm a válaszokat ! :)
2014. júl. 11. 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Azért érzed magad bizonytalanságban, mert azt mondja hogy nem tudja mit akar, ez eddig érthető, nem? Ha türelmes tudsz vele lenni, akkor megvárod míg tudni fogja és mellette vagy.
2014. júl. 11. 19:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem szexuálisan vonzónak talál, meg valószínűleg bír is eléggé, de belédszeretni nem tud, és ezért van az, hogy nem tudja mit akar. Az meg, hogy úgy viselkedik, mintha szeretne, az szerinted van így, ilyenkor az ember hajlamos beleképzelni olyan dolgokat bizonyos szitukba, amik valójában nincsenek (velem is volt már ilyen). Nem akarom elrontani a kedved, de én nem sok esélyét látom, hogy ebből valaha is normális kapcsolat legyen, de remélem nem lesz igazam. :)
2014. júl. 11. 19:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, én is gondoltam, hogy ez lehet a helyzet. Sőt, nekem már minden átfutott az agyamon, hogy ' Mi van, ha...'. Csak ezzel én szívom meg a legjobban, mert én már beleszerettem, és ha kiderül, hogy ő nem akarja, akkor elég szar lesz... Azt mondja, hogy van esély, hogy összejöjjünk... persze, esély mindig van mindenre... :)
2014. júl. 11. 19:38
 4/7 anonim válasza:

Igaza van az előttem szólónak, ha a csaj nemtudja mit akar, de mikor találkoztok csókolóztok akkor csak tetszik neki hogy van mellette valaki, de komolyabbat nem akar. Nekem is volt már ilyen, hiányzott nekem is a srác, de nem tudtam úgy èrezni iránta, a legtisztább az lenne ha ő is elmondaná ezt neked ha tènyleg nem vesz komolyan.

18L

2014. júl. 11. 19:41
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! Ő azt mondta nekem, hogy ha kapcsolat kell neki, akkor olyan legyen, hogy meg kelljen küzdenie a srácért, mert eddig mindig könnyen megkapott szinte bárkit. Csak hát én elég hamar beleszerettem, ergo már nem kell küzdnie értem. De ő azt mondja, örül hogy bevalottam neki. Lehet, hogy ezzel rontottam el?

Lehet, hogy tényleg csak élvezi, hogy van mellette valaki.. de. lehetne más is. Miért pont én? Mert ő nem az a fajta, hogy akárkivel találkozgat. Csinálhatná ezt mással is, aki nálam gazdagabb, jóképűbb, menőbb, stb. :)

2014. júl. 11. 19:44
 6/7 anonim válasza:
Mert te már belevagy zúgva ezèrt nem megy máshoz.
2014. júl. 11. 19:47
 7/7 A kérdező kommentje:
És akkor ő csak élvezi, hogy valaki 'bele van zúgva', és csak ezért? Elképzelhető. Remélem nem. Mondjuk mondta, hogy van még 1 srác, aki szintén odavan érte, mégse vele csinálja ezt. ;)
2014. júl. 11. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!