Van egy lány, akivel 2 hónapja ismerkedek, találkozgatunk stb. Szóval kialakulóban van valami, de annyira bonyolult nekem a lány, hogy néha elbizonytalanodom, nagyon. Tudnátok segíteni, tanácsot adni, mit tegyek?
Igaza van az előttem szólónak, ha a csaj nemtudja mit akar, de mikor találkoztok csókolóztok akkor csak tetszik neki hogy van mellette valaki, de komolyabbat nem akar. Nekem is volt már ilyen, hiányzott nekem is a srác, de nem tudtam úgy èrezni iránta, a legtisztább az lenne ha ő is elmondaná ezt neked ha tènyleg nem vesz komolyan.
18L
Köszönöm az eddigi válaszokat! Ő azt mondta nekem, hogy ha kapcsolat kell neki, akkor olyan legyen, hogy meg kelljen küzdenie a srácért, mert eddig mindig könnyen megkapott szinte bárkit. Csak hát én elég hamar beleszerettem, ergo már nem kell küzdnie értem. De ő azt mondja, örül hogy bevalottam neki. Lehet, hogy ezzel rontottam el?
Lehet, hogy tényleg csak élvezi, hogy van mellette valaki.. de. lehetne más is. Miért pont én? Mert ő nem az a fajta, hogy akárkivel találkozgat. Csinálhatná ezt mással is, aki nálam gazdagabb, jóképűbb, menőbb, stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!