A lány csak játszik velem?
Bele estél ugyan abba a hibába amibe én 1 éve.
Én akkor jártam egy OKJ-s tanfolyamra de sajnos hirtelen kellett munkát vállalnom így ott kellett hagyjam a sulit.
Ott is elkezdtem beszélgetni egy lánnyal mert többnyire lányok jártak oda mint fiúk de egyikkel nagyon jól kijöttem. Kedves, aranyos, szőke lány volt egy álomnő bár nem ő volt teljesen az esetem de hülyének néztek volna ha nem használom ki a jó helyzetet. Ott is ugyanez volt mint nálam, fogtuk egymás kezét, egymás füzetébe szíveket rajzoltunk, üzeneteket írtunk egymásnak, nagyon jókat beszélgettünk. gyakorlaton meg szinte semmi dolgunk nem volt a pakoláson meg némi papírmunkán kívül mivel úgy voltunk beosztva hogy mindenki a padtársával került egy párba és kaptunk külön külön gyakorlati munkahelyet. A mi esetünkben jó volt minden mert jó helyre kerültünk és rengeteget eltudtunk hülyéskedni kettesben. Jókat beszélgettünk, táncoltunk aztán elkezdtünk találkozgatni is órákon kívül, mentünk a városba kézen fogva, meg nagyon jól elvoltunk, mondta hogy elfogad engem és szeret, és baromi sokat ölelkeztünk egymáshoz bújtunk hidegbe egy baromi jó élményünk volt. Aztán jöttek a gondok, elkezdett kihasználni, de inkább csak játszott velem, egyszer smároltunk, elmondta hogy szerelmes belém, és onnantól kezdve csak hülyére vett, elrángatott mindenfelé, egy igazi papucs voltam neki semmi több, de olyan szerelmes voltam hogy vak voltam nem vettem észre mit csinálok, de akkor jött el az idő amikor egy régi barátom észrevette hogy kifordultam önmagamból és látta hogyan bánik velem a csaj, egyből észhez tértem és akkor olyan szakításunk volt hogy még ha ma is meglátjuk egymást az utcán már bevágjuk a durcát egymás előtt.
Szóval ha már arra utal hogy nem jár osztálytárssal akkor baromi gyorsan tudd meg hogy mit akar tőled mert nem árt ha nyitva tartod a szemed.
-Nem szerettem belé, rákérdezni meg azért nem tenném, mert nem akarom elrontani a barátságunkat, mert egyébként megbízható. (Egy másik csajnál lehet h itt basztam el, mert ő meg simán összejött egy osztálytársammal, de legalább nála most beton biztos legjobb fiú barát vagyok xd).
-Nem őmiatta szakítottam.
-Pusztán kíváncsi voltam ki hogy látja, így nem kell tőle megkérdeznem. :)
KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!