Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lány csak játszik velem?

A lány csak játszik velem?

Figyelt kérdés
Van egy csaj az osztályban, aki mindig bújik meg ölelkezünk meg egymás kezét fogjuk órán, piásan még csókolgat is. Múltkor feljött hozzám, és egyből kérdezte h most bemutatod szüleidnek az új barátnődet? Egy másik alkalomkor meg mondtam h menyjünk le a városba, hogy találjak egy jó csajt, erre mondja h például engem. Ugyanakkor meg már mondta h osztálytárssal sose jönne össze. AKKOR ILYENKOR MI VAN? :O Mert am szép, és nem rég szakítottam a barátnőmmel. Viszont kételkedem benne, mert sok fiú ügye volt, és a leghosszabb kapcsolata is 2 hónap.

2013. dec. 1. 22:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
enyelgés az jó:)
2013. dec. 1. 22:59
 12/17 anonim válasza:
Felejtos a csaj. egy kis ribinek nez ki! csak huzza az agyad ezerrel! nezd levegonek az a legjobb megoldas!
2013. dec. 2. 16:17
 13/17 Költőnő? ***** válasza:
most minden egyéb hozzáfűzésed végigolvasva végképp nem értem a kérdésed. Ha nem vagy szerelmes, ha kényelmes h van, ha egyébként jól megvagytok és megbízható: akkor nem tök mindegy, h szórakozik e? Hisz Téged se érdekel komolyan. Vagy nem jól értelmezem? Vagy akkor most mi?
2013. dec. 2. 21:33
 14/17 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi voltam h ki mit gondol az ilyenről. De 10%-ban összejöttem volna vele, de ma nyílván valóvá vált h qrva jó barátok vagyunk. :D
2013. dec. 3. 00:43
 15/17 Költőnő? ***** válasza:
hmmm. Tudod könnyen meglehet h igazunk van, de tudod az is fura h pár vadidegen ember véleménye ennyit számít (akinek btw fingja nincs az életedről). Mindegy, hát bárhogy is dönts és alakuljon, sok sikert mindkét úthoz!
2013. dec. 4. 08:55
 16/17 A kérdező kommentje:
ezt most nem kell ilyen komolyan venni, csak kíváncsi voltam h lehet-e benne igazság
2013. dec. 4. 19:08
 17/17 anonim ***** válasza:
ha értelmes a csaj és nem viszonozza az érzéseidet akkor kellemetlen lesz neki, ugyanis ezzel neked fájdalmat okoz, ilyenkor te megmondhatod neki hogy ne aggódjon miattad, meg tudsz vele birkózni, ha meg hülye liba akkor teljesen hidegen hagyja, lehet pont ez volt a célja, mert tényleg meglehet hogy játszik veled, és persze ott van a legutolsó hogy ő is így érez irántad
2013. dec. 15. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!