Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy lány akivel találkozga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akivel találkozgatok, jól érzem magam vele és jól is néz ki, viszont egy apró problémám van vele amin nem tudom hogy lehet-e változtatni?

Figyelt kérdés
Lehet hogy bunkón hangzik, de nem tudom hogy egy nő öltözködésén lehet-e változtatni, vagy hogy lehet-e neki jelezni hogy picit jobban kövesse a divatot, én elhiszem hogy nem lehet dobálni a pénzt és pontosan tudom is de úgy gondolom hogy mai világban nem muszáj milliomosnak lenni hogy jól öltözködjön valaki. Valaki volt már hasonló helyzetben?
2023. dec. 30. 17:15
 31/94 anonim ***** válasza:
72%

LOL, de látod hogyan öltözködik. Ne vigyed olyan helyre vagy vegyél neki előtte oda való ruhát a jó Isten áldjon meg!

Bár jobb lenne ha hanyagolnád őt.

2023. dec. 30. 18:19
 32/94 anonim ***** válasza:
79%

"én próbálom olyan helyre elhívni ahol szeret lenni még ha engem nem is biztos hogy érdekel"

És ebből lesz az, hogy

- De a kapcsolatunk elején szerettél színházba járni.

- Soha nem szerettem, csak megmámorított a punciszag.

2023. dec. 30. 18:20
 33/94 anonim ***** válasza:
76%
A viselkedesed es a szandekod uti egymast. Nem csak stilusban fogtok elterni egymastol, hanem mas dolgokban is. Az oltozkodes tabu, vagy elfogadod, vagy tipli van neked. Ki vagy te, hogy raszolj a masikra? Mi lesz a kovetkezo, a haja rendben van, vagy azt is atszabatnad? A tarskeresesnel arukapcsolas van. Vagy kell a masik az osszes jo es rossz tulajdonsagaval, vagy nem. Csemegezni nem lehet.
2023. dec. 30. 18:24
 34/94 A kérdező kommentje:
32/33 Teljesen eltértünk a témától, de megbeszéltük hogy ki mit szeret csinálni, te még senki kedvéért nem ültél be például egy olyan filmre amit te nem is szerettél volna annyira látni?
2023. dec. 30. 18:30
 35/94 anonim ***** válasza:
2%
16 Akkor nincs ízlése, vagy a látásával van probléma. Színvakok jellegzetes színválasztása a sötét vagy közép lila.
2023. dec. 30. 18:35
 36/94 anonim ***** válasza:
91%
Ez rendben van, de az nem, hogy nem illetek alapvetően össze, mert te felszínes vagy.
2023. dec. 30. 18:36
 37/94 A kérdező kommentje:
Engem is győztek meg már és beszéltek is le ruháról, hallgattam a véleményére és még talán jól is tettem, itt a KÉRDÉSEM mindenfelé rosszindulat vagy bántó szándék tettem fel, inkább arra irányult hogy lehet-e finoman jelezni, lehet hogy magának is jobban tetszene csak nem volt rá eddig igénye, mert neki még nem volt kapcsolata.
2023. dec. 30. 18:37
 38/94 anonim ***** válasza:
30%
34 Ne foglalkozz velük, én már formáltam, és segítettem ilyen ügyben a partneremet öltözködésben. Sőt mindegyiket topra hoztam fel. Utána meg csorgatták utána a csajok magukat, pedig nekik is ott volt a lehetőség, hogy rendbe tegyék, segítsenek neki, mivel tipikus férfi és nehéz volt neki mind a stílus, mind az, hogy mi áll neki jól. Ma már a férjem. A mai napig engem kér meg, hogy vásároljak vele. El sem megy nélkülem. Akár ingről akár bármilyen ruházatról is van szó. És nem sértődött meg annó, és nagyon köszönte a segítségemet.
2023. dec. 30. 18:38
 39/94 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem ebből sehogy nem jössz ki jól.

Egyet tehetsz,elmondod őszintén neki a dolgot,és ha nem koptat le besértődve,akkor ő az igazi :D

2023. dec. 30. 18:40
 40/94 anonim ***** válasza:
13%
39 Minden normális ember örül, és jól fogadja, ha őszinték vele és segítik. A nem normálisak azok, akik ilyenkor felhúzzák magukat, holott az ember csak nekik akar jót, hogy nekik jobb legyen, nem magának...
2023. dec. 30. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!