Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy lány akivel találkozga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akivel találkozgatok, jól érzem magam vele és jól is néz ki, viszont egy apró problémám van vele amin nem tudom hogy lehet-e változtatni?

Figyelt kérdés
Lehet hogy bunkón hangzik, de nem tudom hogy egy nő öltözködésén lehet-e változtatni, vagy hogy lehet-e neki jelezni hogy picit jobban kövesse a divatot, én elhiszem hogy nem lehet dobálni a pénzt és pontosan tudom is de úgy gondolom hogy mai világban nem muszáj milliomosnak lenni hogy jól öltözködjön valaki. Valaki volt már hasonló helyzetben?
2023. dec. 30. 17:15
 11/94 anonim ***** válasza:
85%
Az a probléma, hogy nincs pénze újabb fajta ruhákra. Érted? Nem is tud öltözködni, sőt lehet nem is mer, mert hozzá szokott már. Veszel neki új ruhatárat? Ha belemegy akkor nincs baj, de ne próbáld neki felhánytorgatni, hogy pénzt költöttél rá utólag.
2023. dec. 30. 17:42
 12/94 anonim ***** válasza:
96%
Mit jelent az hogy korához képest öreges? Nem linkelnél be pár képet, hogy kb. milyen a stílusa? Én is ismerek olyan fiatalokat, akik konkrétan a nagyszüleiknek öltöznek be, de olyat is, akinek csak szimplán "komolyabb" az öltözete, és ha tudja is viselni, akkor szerintem utóbbi kifejezetten jól is tud állni pár embernek.
2023. dec. 30. 17:44
 13/94 anonim ***** válasza:
65%
Vidd el vásárolni és vegyél neki ruhákat.😊 Hidd el, értékelni fogja.Nem kell hozzá milliomosnak lenned, hogy elvidd vásárolni, hiszen kevés pénzből is lehet jól öltözni, azt írtad.😊
2023. dec. 30. 17:49
 14/94 anonim ***** válasza:
91%

#13:

Nem akar neki venni semmit! Azt szeretné hogy magának állja.

Szeretné megenni a sütit és meg is tartani...

De ez nem így működik kérdező.

Hogyha egyszer megvan a kémia, kedveled akkor vársz egy ideig és aztán felveted neki, hogy elmennétek-e együtt vásárolni és később meglepnéd rucikkal. Viszont csak akkor ha hajlandó rá, hogy vegyél neki és jól is érzi magát a bőrében.

Keress más lányt ha igazán nem kedveled őt, ne őt akard megváltoztatni.

2023. dec. 30. 17:53
 15/94 anonim ***** válasza:
97%
Az, hogy "megpróbálok jól kinézni" nem azt jelenti, hogy neked tetsző ruhákat veszek fel. Hanem a saját stílusomon belül nézek ki jól.
2023. dec. 30. 17:55
 16/94 A kérdező kommentje:
11/12 Utálok mások pénztárcájában turkálni, de szerencsére ilyen jellegű gond nincs. Konkrétan farmernadrág, lila színű " buggyos " vállú kötött felső és hasonlók.
2023. dec. 30. 17:56
 17/94 anonim ***** válasza:
77%
A stilus az ember. Gondolom hallottad ezt mar. Amikor a stilusat szidod, akkor magat az embert szidod. Az a hulye, aki megvaltoztatja a stilusat a masik miatt. Meg aki elvarja, hogy megvaltoztassak miatta a stilusukat. Nem vele van a baj, hanem veled.
2023. dec. 30. 18:00
 18/94 A kérdező kommentje:
13 # Ha azon múlik én megveszem neki, soha nem erőltetek rá senkire semmit de nem szeretném semmiképp kellemetlen helyzetbe hozni se őt se magamat, ha magamnak megyek vásárolni hívjam el és mondjam hogy nézzen körül? Ott még nem tartunk hogy együtt vásárolgassunk, nem tudom hogyan venné ha úgy hívom el hogy kéne nekem egy két dolog
2023. dec. 30. 18:02
 19/94 anonim ***** válasza:
87%
Ha engem egy faszika ruhát venni vinne, én elvinném kisállat kereskedésbe, hogy ott keresgesse a barátnőjét, akit öltöztetget.
2023. dec. 30. 18:03
 20/94 A kérdező kommentje:
17/18 Hallottam már igen, eléggé szégyenlem is magam a kérdés miatt, de nem tudtam mitévő legyek mert egyébként jól érzem magam vele( minden értelemben ).
2023. dec. 30. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!