Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akivel találkozgatok, jól érzem magam vele
és jól is néz ki, viszont egy apró problémám van vele
amin nem tudom hogy lehet-e változtatni?
Kérdező! Eddig csak az első oldalt olvastam végig,ha még írtál bocsánat,ha nem vettem figyelembe.
Jártam hasonló cipőben mint te, többször is. Fura számomra is, hogy némelyik nő kecsesen és magabiztosan jár egy eléggé magas sarkú cipőben ,még a másik állítja,hogy ő nem tud. Volt egy lány első randin állítólag miattam jött rövid ruhában és magassarkúban. Hát inkább ne tette volna a lába összekaszabolva a cipőben még kb egyszerre három irányba ment, bokája majd kitört tipegett. Nekem bejönnek nagyon a hosszú szárú(mű) bőr csizmák.. csak épen egy vastag vádirat nem megy fel főleg ha a lány fázós és vastag hosszú szárú zoknival hordani...egy vékony láb meg harangozik benne. Pl nekem bejön a fekete harisnya ami most divat. Na de egy vastag lábon nem mutat az sem olyan jól.
Mélyebben dekoltált felsők bőrhibával megint nem túl előnyösek.
Szóval ne akard megváltoztatni a lányt,lehet külsejével nem elégedett, viszont ha egy ideje együtt vagytok, akkor lehet az önbizalmat ad neki és elhiszi,hogy ő egy szép lány...
2023. dec. 30. 19:00
2023. dec. 30. 19:00
53/94 A kérdező kommentje:
50/51 De éppen ezért tettem fel a kérdést, mert még nem vagyunk párkapcsolatban és nem tudjuk mi egymásnál a " tabu " téma, ha már hosszabb ideje együtt lennénk egyszerűbb a dolog mert kötődünk annyira a másikhoz hogy túllépjünk esetleg egy kisebb megbántáson, ráadásul egy szóval sem azt írtam hogy márpedig azonnal változzon meg..
De még egyszer megkérdem: mi van, ha nem érdekli, szerinted hogy kéne öltöznie? Nem sértődne meg, de nem változna semmi?
2023. dec. 30. 19:07
55/94 A kérdező kommentje:
52/54 Igen, pedig alapvetően szép lány de sajnos picit önbizalomhiányos is, nem szeretném kihasználni azért mertem kérdezni de szerintem annyira átkot szórtak a fejemre hogy életem végéig be kell osszam. Köszönöm aki idáig normálisan válaszolt.
Jaaa, szóval olyat kerestél, akinek annyira nincs önbizalma, hogy manipulálhatod... kezdhetted volna ezzel.
2023. dec. 30. 19:14
Ha nem tetszik, akkor ne ismerkedj vele tovább. Ne akarj senkit megváltoztatni, főleg alapjaiban. Nem fog sikerülni.
2023. dec. 30. 19:16
58/94 A kérdező kommentje:
55/56 Már mondhatni azért ismerem, és nekem az jött le hogy őt inkább nem érdekli hogy hogyan öltözik, tehát nem érdekli a " divat " , nem is úgy tűnt hogy szeret vásárolni mert akik szeretnek meg -megállnak egy egy üzletnél belesni az üvegen vagy hasonló. Ha anyagi oka vagy tudnám hogy neki ez tetszik a meg se fordult volna a fejemben ez a kérdés, de lehet hogy jobban jártam volna úgy feltenni hogy van-e a nő akit nem érdekel az öltözködés és nem kapok ennyi bántó választ.
59/94 A kérdező kommentje:
57/59 Épp az ellenkezője igaz, amikor tavasszal találkozunk először le is koptatott én pedig azt hittem hogy annyi udvarlója van hogy minden ujjára jutna kettő.
60 Kérdező, a Gyík sznob népének úgy felpaprikáztad a hangulatát, hogy egész éjjel ezen fognak puffogni:DD
2023. dec. 30. 19:23
Kapcsolódó kérdések: