Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha albérletbe költözök, akkor jobb
eséllyel állnak le velem a nők?
Figyelt kérdés
28 éves vagyok, vidéki, jelenleg itthon élek. Már nagyon utálom azt, hogy itthon kell élnem, kell a saját tér. Eleinte lakást akartam venni, de errefele 20m ft alatt nincs és habár a hitelt feltudnám venni, nem igazán merek belevágni. 15m forint hitel, 20 évre, havi 170e törlesztővel. Azon gondolkodom, hogy egy közeli nagyobb városban kibérlek valami lakást, mert ennyi idősen már nem hoznék haza szívesen senkit.
Csajok, nektek erről mi a véleményetek? Ha egy olyan pasival ismerkedtek, aki legalább önálló életet él és mondjuk minden más dolog perfekt, akkor azzal szívesebben ismerkedtek mint olyannal aki otthon él?
Ez a saját lakás téma csak itt a balkánon a menő amúgy, nyugati országokban kb. mindenki bérli aki fiatal, megfizethetetlen egy átlag embernek. Lassan itt is elfog kopni ez a dolog és az albérlet lesz az első a fiatalok számára, mert irreálisan magasak az árak. Pl. hozzám közel, Pakson, 35m forinttól indul egy standard 60m2-es panel. Dunaújvárosban olcsóbb, én is itt akarok majd venni, itt találsz 25m fele korrekt lakást, normálisabb részén a városnak (nem a cigány dzsungelben).
2023. dec. 30. 14:53
42/51 anonim válasza:
35nm bőven elég 2 embernek. Már azzal jól jársz, hogy tartja az értékét és nem a bankban tartod a pénzt ami csak elinflálódik. Aztán később max eladod és veszel nagyobbat.
2023. dec. 30. 14:56
43/51 A kérdező kommentje:
35m2 az semmi, kb 0. Ha egymás seggében akartok lenni 0-24ben akkor elég valóban. Én 55-65m2 között nézek lakásokat, más szóba se jöhet. Abba még egy gyerek is elfér, ha lesz ilyen dolog az életemben, amiről egyre jobban megvagyok győződve, hogy nem. :'D
2023. dec. 30. 15:15
44/51 anonim válasza:
Úgy tudom - ismerős és rokoni példák alapján -, Nyugaton ugyan magasabbak a lakásárak, viszont alacsonyabbak az albérleti árak a fizetéshez képest. Persze sokan vannak ott is, akiknek főleg egyedülálló, nagyvárosi fiatalként csak közös bérletre, szobára telik. Házat bérlelni inkább már a révbe jutott családos 40-esek szoktak, és még mellé ők is vesznek fel hitelt mondjuk autóra. Itthon azért vesz fel mindenki inkább hitelt saját ingatlanra, mert itt az törlesztők hasonlóak a bérleti díjakhoz és nem költöznek annyit az emberek pl. munkahely miatt ide-oda, nincsenek is akkora távolságok (meg kulturálisan is valahogy röghöz kötöttebbek vagyunk).
2023. dec. 30. 15:18
45/51 anonim válasza:
Akkor te még nem láttál 35 négyzetméteres lakást. Nekem egy hálószoba nappali-konyha van plusz egy kis erkély. Bőven elég 2 emberre.
2023. dec. 30. 15:23
46/51 A kérdező kommentje:
44 - Ez lehetséges.
45 - Egy ilyenben éltem a barátnőmmel (39m2 volt), tudom miről beszélek.
Ja én új lakásra gondoltam, nem egy 60-70 éves panelra. Kinek mi, de nem vagy te nyugger baszki! Ez a panel 10 év múlva mire eldöntötted, hogy veszel végre akkor is 40 lesz. Az enyém úgy 80 körül. Az enyém 10 éves lesz mire vennél, ez meg 80. 10+ évre, ha tervezel gyufásskatuja panelek 80-90 évesek lesznek. Biztos ezt akarod? Szerintem gondold át!
2023. dec. 30. 18:11
50/51 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy opció lesz egy új lakás, mivel mint említetted rohadt drága (azok itt is alsóhangon 40misitől kezdődnek). Ezeknek az ára nagyjából stagnál és többre nem gondolom, hogy megtehetem majd. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!