Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek, ha albérletbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ha albérletbe költözök, akkor jobb eséllyel állnak le velem a nők?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok, vidéki, jelenleg itthon élek. Már nagyon utálom azt, hogy itthon kell élnem, kell a saját tér. Eleinte lakást akartam venni, de errefele 20m ft alatt nincs és habár a hitelt feltudnám venni, nem igazán merek belevágni. 15m forint hitel, 20 évre, havi 170e törlesztővel. Azon gondolkodom, hogy egy közeli nagyobb városban kibérlek valami lakást, mert ennyi idősen már nem hoznék haza szívesen senkit.

Csajok, nektek erről mi a véleményetek? Ha egy olyan pasival ismerkedtek, aki legalább önálló életet él és mondjuk minden más dolog perfekt, akkor azzal szívesebben ismerkedtek mint olyannal aki otthon él?

2023. dec. 30. 12:05
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
46%
Hát a legjobb ha közösen vesztek lakást. De olyan nőt taláni akivel ezt meg is lehet valósítani és esélyes hogy együtt is maradtok kb olyan mint megnyerni a lottót.
2023. dec. 30. 12:09
 2/51 anonim ***** válasza:
100%
Magad miatt menj külön, ne más ember motiváljon elsősorban.
2023. dec. 30. 12:10
 3/51 A kérdező kommentje:

Nekem az a bajom, hogy ha alapvetően összejövök valakivel, akkor se akarom hazahozni. Ennyi idősen már nagyon cink itthon dugni, anyámék szobája mellett.

Nem rég ért véget a kapcsolatom, volt barátnőmnek lakásában éltünk. Ott meg az nem tetszett, hogy nyilván semmi beleszólásom nem volt a berendezéssel kapcsolatban és kb azt se engedte, hogy az asztali pc-met, amiről kvázi a tanulmányaimat végzem, átvigyem. Szóval nekem a máshoz költözéssel vannak fenntartásaim.

2023. dec. 30. 12:11
 4/51 anonim ***** válasza:
74%
A lakás is kb 170 körül jönne ki havonta és sose lenne tiéd a ház
 5/51 anonim ***** válasza:
54%
Egészséges, érett ember, amint felnőtt-agyban is, nem csak testben-az külön életet akar élni, és külön megy a szülőktől minimum gyalog 15 perces távolság alap a szülőktől. Igy indul. Abszolút nem tartom egészségesnek a szülőkkel való együttélést egy fiatal, dolgozó, kereső embernél.
 6/51 A kérdező kommentje:
4 - 100 ezer forint havonta erre és nekem a havi 170es törlesztő, 20 évig kicsit necces. Ahhoz, hogy összeszedjek a jelenleg megtakarításomhoz 10 milliót (amivel már csak 5-10 m ft hitel kéne), kb kell 2-2,5 év. Szerencsére nem keresek rosszul, de így se egyszerű.
2023. dec. 30. 12:14
 7/51 anonim ***** válasza:
Szerintem is magad miatt menj külön, ne azért, mert majd ki mit szól hozzá ha így meg úgy. A másik meg, hogy ha a hitel törlesztő ugyanannyi, mint az albi lenne, akkor jobban megéri a hitel, aminek a végén tiéd a lakás.
2023. dec. 30. 12:17
 8/51 anonim ***** válasza:
80%
5+ És ne ugorj senkivel közös hitelbe, egyrészt mert csak gáz van belőle-főleg itt Magyarországon, másrészt meg a saját erődet mérd fel elsőként, hogy mennyit bírsz egyedül, hogy bírod az egyedüllétet, van-e még kapacitásod második állásra, vagy elhagyod Magyarországot. Minden fiatalt jelenleg, amig ez a Kormány hatalmon van, én ösztönzöm a kimenetelre.
2023. dec. 30. 12:19
 9/51 A kérdező kommentje:

8 - Bírom az egyedüllétet, azt már kevésbe, hogy minden hétvégén a kb. részeg apámat kell nézegetnem.

Nem keresek rosszul, br 750e forint, plusz év végén 3 havi bónusz, ami tulajdonképpen 1,5m forint, már ez majdnem fedezi az egész éves törlesztőt. Attól félek, hogy mi van akkor ha kirúgnak vagy valami, ezért nem merném bejátszani a hitelt.

2023. dec. 30. 12:21
 10/51 anonim ***** válasza:
1 :DD
2023. dec. 30. 12:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!