Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek, ha albérletbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ha albérletbe költözök, akkor jobb eséllyel állnak le velem a nők?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok, vidéki, jelenleg itthon élek. Már nagyon utálom azt, hogy itthon kell élnem, kell a saját tér. Eleinte lakást akartam venni, de errefele 20m ft alatt nincs és habár a hitelt feltudnám venni, nem igazán merek belevágni. 15m forint hitel, 20 évre, havi 170e törlesztővel. Azon gondolkodom, hogy egy közeli nagyobb városban kibérlek valami lakást, mert ennyi idősen már nem hoznék haza szívesen senkit.

Csajok, nektek erről mi a véleményetek? Ha egy olyan pasival ismerkedtek, aki legalább önálló életet él és mondjuk minden más dolog perfekt, akkor azzal szívesebben ismerkedtek mint olyannal aki otthon él?

2023. dec. 30. 12:05
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:

30 - De nem 175 ezres albérlettel kell számolni, mert itt vidéken 100e forint az albérlet havonta + rezsi (de van olcsóbban is, csak az putri), nem akarok Budapestre menni. Az 5 év alatt 6m forint.

Kisebb mennyiségű hitelt, úgy tudnék felvenni, ha itthon laknék még 1-2 évet és masszívan gyűjtenék, mint eddig. Két év alatt, összejönne kb 10m forint, ha nagyon spórolok, 3m prémium, plusz havonta 300e forint féltretett pénz. Ha hozzáadnám a mostani megtakarításom, akkor 7millió hitel kéne csak. :D

2023. dec. 30. 14:09
 32/51 anonim ***** válasza:
45%
Ha eldöntötted hogy mindenáron otthon maradsz, mi értelme a kérdésnek?
2023. dec. 30. 14:11
 33/51 A kérdező kommentje:
Ezt miből veszed? Csak válaszoltam az előző hozzászólásra a kisebb mennyiségű hitel kapcsán. :'D
2023. dec. 30. 14:12
 34/51 anonim ***** válasza:
Te tudod. Én 10 évet spóroltam lakásra ez olyan volt, mint a szamár orra elé kötött répa. Tepersz de kb elérhetetlen. Én mondjuk a fizum 80%át tettem félre ezidő alatt minden hónapban. Jobban jártam volna ha már akkor hitelt veszek fel. Lehet ugyanott lennék, mert 35 ezer Ft a hitelét 6 évre és az újépítésű lakóparki lakásom sem 24 volt fűtéskészen minden nélkül, mint most hanem csak 16 millió. Jövőre 30at ér majd alaphangon, de te látod. Később majd rájössz. 30 ért is vehettél volna, de 50 ért fogsz, ha odajutsz.
2023. dec. 30. 14:23
 35/51 anonim ***** válasza:
Mindenki a saját hibáiból tanul.
2023. dec. 30. 14:24
 36/51 anonim ***** válasza:
Egy 35 négyzetméteres lakás alaphangon az osztrákoknál 60-70 millió. Ott is csak 12 éven keresztül kell félretenned 380 ezer forintot. Illetve igaz lenne ez akkor ha ezidő alatt nem nőnének a bérek és az ingatlanárak. A fizetéssel arányosan legalább nőnek az árak. ebbe a kereslet kínálat is közrejátszik pluszban. Mondjuk ha 30 én biztos olyan 37-38 alatt nem adnám el. A parkolóhelyem, tárolóm, kulcsrakész befejezés klíma, elektromos redőnyök, lehet lenne az 40 is. 😁
2023. dec. 30. 14:33
 37/51 A kérdező kommentje:
36 - Az komoly és ott a hitel kondíciók milyenek?
2023. dec. 30. 14:35
 38/51 anonim ***** válasza:
Honnan tudjam? Willhaben.at-n megtudod nézni milyen áron mennek a használt lakások.
2023. dec. 30. 14:40
 39/51 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam, ha már Ausztiráról osztod a dolgokat, akkor legalább ott is élsz. :'D
2023. dec. 30. 14:42
 40/51 anonim ***** válasza:
A faszt! Ez a willhaben olyan, mint itthon a jófogás.
2023. dec. 30. 14:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!