Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Leállnátok egy ilyen proletár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leállnátok egy ilyen proletár sráccal?

Figyelt kérdés

Tök aranyos meg minden, de gyárban dolgozik és ez látszik is rajta. Semmi normális ruhája nincs, olcsó cuccai vannak és még otthon lakik 29 évesen a szüleivel.

Alapvetően nagyon rendes, aranyos és pont az esetem, de nem látom azt hogy ilyen 450 ezres fizetésekből sokra mennénk.

Én adminisztrátor vagyok, 400 ezret keresek és azért a leendő páromtól elvárom, hogy legyen egy lakása, normális egzisztenciája és legalább 100e forinttal magasabb fizetése mint az enyém.

Tudom, majd jönnek a válaszok, hogy ez csak egy troll incel stb., de nem vagyok az. Azért vannak ilyen elvárásaim, mert ha szülni megyek és GYESEN leszek, akkor majd ilyen csöves 450 ezer forintból nem igazán fogunk megélni, ráadásul még otthon is lakik.

Mi a véleményetek a problémámról? Én vagyok az aki sokat elvár?

2023. dec. 22. 09:22
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
93%

"Ki vágyik arra, hogy valami koszlidérc ráugorjon?"

Valszeg ezért vagy egyedül...

2023. dec. 22. 12:04
 62/65 anonim ***** válasza:
96%

Annyira átlátszó kamu kérdés amit egy unatkozó incel írt ki. Minden benne van ami bicskanyitogató, minden amit az incelek bizonygatni szoktak. 😂

Amúgy legyszi mondjátok már meg melyik gyárban kapni ennyit, mert akkor hagyom a francba a 280 ezres eü fizetésem és inkább elmegyek gyárba. Felénk a 450 ezres fizetés már felső középkategória.

2023. dec. 22. 12:26
 63/65 anonim ***** válasza:
91%

62

Vagy incel, vagy az inceleket lejárató troll, vagy az inceleket lejárató trollokaz lejárató troll... :D

Sosem tudjuk meg.

2023. dec. 22. 12:36
 64/65 anonim ***** válasza:
91%

"Azért vannak ilyen elvárásaim, mert ha szülni megyek és GYESEN leszek, akkor majd ilyen csöves 450 ezer forintból nem igazán fogunk megélni, ráadásul még otthon is lakik."

No nem fogalmaz igy es nem fejezi igy ki magat meg akkor sem ha igy gondolja. Fejezd be a kamu kerdesek gyartasat es a provokacio kelteset te 1 bittes szanalom huszar.

2023. dec. 22. 14:32
 65/65 anonim ***** válasza:
89%
Akkor vagy te nő, amikor én a pápa, te az ütődött incel gyerek vagy, aki hetek óta nyomatja a hülye kérdéseit.
2023. dec. 22. 16:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!