Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Leállnátok egy ilyen proletár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leállnátok egy ilyen proletár sráccal?

Figyelt kérdés

Tök aranyos meg minden, de gyárban dolgozik és ez látszik is rajta. Semmi normális ruhája nincs, olcsó cuccai vannak és még otthon lakik 29 évesen a szüleivel.

Alapvetően nagyon rendes, aranyos és pont az esetem, de nem látom azt hogy ilyen 450 ezres fizetésekből sokra mennénk.

Én adminisztrátor vagyok, 400 ezret keresek és azért a leendő páromtól elvárom, hogy legyen egy lakása, normális egzisztenciája és legalább 100e forinttal magasabb fizetése mint az enyém.

Tudom, majd jönnek a válaszok, hogy ez csak egy troll incel stb., de nem vagyok az. Azért vannak ilyen elvárásaim, mert ha szülni megyek és GYESEN leszek, akkor majd ilyen csöves 450 ezer forintból nem igazán fogunk megélni, ráadásul még otthon is lakik.

Mi a véleményetek a problémámról? Én vagyok az aki sokat elvár?

2023. dec. 22. 09:22
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
89%
Ha neki régimódi férfi kell akkor nyugodtan, de rá fog fázni alaposan, ez biztos.
2023. dec. 22. 10:18
 42/65 A kérdező kommentje:
Vállalkozó kizárva, sok ismerősöm van aki épületgépészettel meg ilyenekkel foglalkozik. Mind veri magát a pénzre, azt közbe minden boltba hitele van.
2023. dec. 22. 10:18
 43/65 anonim ***** válasza:
94%

39

Szerintem nem a fizuja kevés, hanem az agysejtje. Ismerem orvos anyu, orvos apu orvos gyerekét, aki egy tanítónőt vett el. Csak hát igen, az a lány egy gyönyörű, kedves, intelligens, művelt, szofisztikált valaki. Ez a kérdező a kanyarban nincs hozzá képest...

2023. dec. 22. 10:23
 44/65 anonim ***** válasza:
96%

"Körbe kell nézni az utcán, szinte midnen normális férfi tudja hozni azt amit én szeretnék."

- és ezek szerint te egyiknek se kellesz, hogy csak ez a szerencsétlen munkás gyerek jutott? Minek ismerkedsz egyáltalán vele, ha ennyire lenézed? Hagyd ott, ne holnap, hanem még ma, mert tudod, a külsőd megtartásáért egyre többet kell majd tenned, az idő az ellenséged, szóval addig kellene valami atm-et levadásznod, amíg még van mivel. Csak aztán meg ne lepődj, ha valami jobb partinál meg majd a családja fog leprolizni téged a munkás szüleiddel, meg a titkárnői munkáddal, és hogy más se tudsz, csak a se.ggedet rázni.

2023. dec. 22. 10:23
 45/65 anonim ***** válasza:
76%

#43: Na ja kivételek akadnak és ahhoz valamit nyújtani is kell.

Főként azt, hogy ember legyen és nem aranyásó valaki.

Viszont nagyrészt egy orvos, ügyvéd és ilyen hasonló férfi nem fogja magát tenni fodrászal, bolti eladóval sokáig, mert nem illenek össze.

Szexre persze jó lesz ha eléggé szép, bár legtöbbször észre se veszi ugyanis nem egyfajta körökben mozognak.

2023. dec. 22. 10:26
 46/65 A kérdező kommentje:

Na jó, köszi a semmit, lezárom a témát.

Gondoltam, hogy csak ilyen incelek fognak betámadni.

2023. dec. 22. 10:34
 47/65 anonim ***** válasza:
95%
Nem vagy normális, nők is írtak neked válaszokat.
2023. dec. 22. 10:35
 48/65 anonim ***** válasza:
100%
Nő, vagyok és 4-et is írtam.
2023. dec. 22. 10:41
 49/65 anonim ***** válasza:
95%
Onnan látszik, hogy troll vagy, hogy feltettél egy kérdést úgy, hogy tulajdonképpen megvolt már rá a válaszod. Van egy srác, aki nem teljesíti azokat az igényeket, amiket te támasztasz a leendő pároddal szemben. Akkor nem kell vele összejönni, ennyi. Nem kell cifrázni, nem őt keresed, ennyi.
2023. dec. 22. 10:43
 50/65 A kérdező kommentje:

Oké, lezártam.

Egyébként az ilyen PSGOLGI7 szerű csávók az eseteim, és ő nagyon messze van a proletár munkástól. Övéké a Lupa, ennyi elég is. Balmain, givenchy, PP cuccokba jár, full menő.

2023. dec. 22. 10:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!