Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Leállnátok egy ilyen proletár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leállnátok egy ilyen proletár sráccal?

Figyelt kérdés

Tök aranyos meg minden, de gyárban dolgozik és ez látszik is rajta. Semmi normális ruhája nincs, olcsó cuccai vannak és még otthon lakik 29 évesen a szüleivel.

Alapvetően nagyon rendes, aranyos és pont az esetem, de nem látom azt hogy ilyen 450 ezres fizetésekből sokra mennénk.

Én adminisztrátor vagyok, 400 ezret keresek és azért a leendő páromtól elvárom, hogy legyen egy lakása, normális egzisztenciája és legalább 100e forinttal magasabb fizetése mint az enyém.

Tudom, majd jönnek a válaszok, hogy ez csak egy troll incel stb., de nem vagyok az. Azért vannak ilyen elvárásaim, mert ha szülni megyek és GYESEN leszek, akkor majd ilyen csöves 450 ezer forintból nem igazán fogunk megélni, ráadásul még otthon is lakik.

Mi a véleményetek a problémámról? Én vagyok az aki sokat elvár?

2023. dec. 22. 09:22
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
96%
Jól van trollocska, el lehet ballagni.
2023. dec. 22. 10:46
 52/65 A kérdező kommentje:
Jól van, azért mert középszerű vagy, nem kell trollozni...
 53/65 anonim ***** válasza:
95%

Csak az a probléma, hogy ők meg nem egy ilyen nőneműre izgulnak fel mint amilyen te vagy. Ezt benézted babám. 🤣

N

54/65 anonim ***** válasza:
95%

😂 na jó ez tényleg troll

Jó volt

2023. dec. 22. 10:47
 55/65 anonim ***** válasza:
92%

52

Hát neked nem jut jó pasi, incelke. :D Na húzzál szépen el, úgyis azt ígérted, hogy eltakarodsz.

2023. dec. 22. 10:51
 56/65 anonim ***** válasza:
93%
Tök jó, hogy magadnak válaszolsz. :D
2023. dec. 22. 10:52
 57/65 anonim ***** válasza:
93%

"Körbe kell nézni az utcán, szinte midnen normális férfi tudja hozni azt amit én szeretnék.

- lakás

- jó bér"

Ekkor a hülye nő nem lehetsz 🤣. És miből is látod az utcán valakinek hogy van lakása és jó keresete?

Attól mer esetleg menci ruhákba járkál még nem biztos hogy pénzes, sőt...a csóróbbak kompenzálnak ilyennel.

Ha meg jó nő lennél rég lenne neked megfelelő pasi.

De amúgy ja...szar troll vagy.

N 31

2023. dec. 22. 11:29
 58/65 anonim ***** válasza:
Elvárhatsz bmit. Szerintem nincs baj a gyerekkel. Ez nem rossz kereset. Mi sokkal többet keresünk, de el is verjük, szóval lehet, rosszabbul élünk. Mondjuk már nincs hitel meg van 2 gyerek, autó.
2023. dec. 22. 11:57
 59/65 anonim ***** válasza:
100%
Neked jobb lesz okosan hozzamenni valakihez, aki ugyan nem az eseted, meg szex kozben undorodsz is tole, de megis, na. A szerelmet hagyjuk meg a munkasosztalynak.
2023. dec. 22. 12:01
 60/65 A kérdező kommentje:
Proletár, átlagos munkásoknak kevés szerelem vagy szex jut. Ki vágyik arra, hogy valami koszlidérc ráugorjon? Hát én tuti nem.
2023. dec. 22. 12:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!