Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Leállnátok egy ilyen proletár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leállnátok egy ilyen proletár sráccal?

Figyelt kérdés

Tök aranyos meg minden, de gyárban dolgozik és ez látszik is rajta. Semmi normális ruhája nincs, olcsó cuccai vannak és még otthon lakik 29 évesen a szüleivel.

Alapvetően nagyon rendes, aranyos és pont az esetem, de nem látom azt hogy ilyen 450 ezres fizetésekből sokra mennénk.

Én adminisztrátor vagyok, 400 ezret keresek és azért a leendő páromtól elvárom, hogy legyen egy lakása, normális egzisztenciája és legalább 100e forinttal magasabb fizetése mint az enyém.

Tudom, majd jönnek a válaszok, hogy ez csak egy troll incel stb., de nem vagyok az. Azért vannak ilyen elvárásaim, mert ha szülni megyek és GYESEN leszek, akkor majd ilyen csöves 450 ezer forintból nem igazán fogunk megélni, ráadásul még otthon is lakik.

Mi a véleményetek a problémámról? Én vagyok az aki sokat elvár?

2023. dec. 22. 09:22
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
83%
Az a véleményem, hogy te teljesen kattant vagy. Ilyen elvárásokkal sosem lesz párod.
2023. dec. 22. 09:35
 12/65 anonim ***** válasza:
84%
Nem hiszem hogy nő a kérdező! Igen van nekik rajtengedélyük hasonló dolgokkal , de azt nyilvánosan sose ismerik el.
2023. dec. 22. 09:37
 13/65 A kérdező kommentje:

Elvileg önerőre gyűjt, de mindegyik ezt mondja.

Nő vagyok, csak régimódi, nem tudom mit kell ezen meglepődni?

2023. dec. 22. 09:38
 14/65 anonim ***** válasza:
85%
Amikor előre írja valaki, hogy troll akkor igenis troll.
2023. dec. 22. 09:39
 15/65 anonim ***** válasza:
89%

Nő vagyok, perpill GYEDen, ami ugye jár a gyerek 2 éves koráig, és ez 280 nettó, plusz családi, már 300 amit én kapok havonta. Ha nem mennék vissza dolgozni januártól részmunkaidőben (250ért 4 órában, ez plusz a mostani 300hoz), akkor sem lenne ez olyan vészes szerintem. Amúgy ha elég ideig dolgoztál szülés előtt, akkor CSED is jár, ami gyakorlatilag a bruttó fizetésed, a gyerek fél éves koráig. Való igaz, hogy 2 éves kora után már csak GYES jár, de ugye előtte ez nem annyira gáz.

Ezt csak arra, hogy az érvelésed mennyire butaság, a gyerekvállalás ugyan visszavet a karrieredben és egy ideig tényleg kevesebbet keresel, meg utána amikor visszatérsz dolgozni, nagyobb eséllyel maradsz vele te táppénzen, mint az apja, szóval nem azt mondom, hogy nem jogos az okfejtés, csak pont nem a GYES időszakára érdemes hivatkozni, mert egyrészt nem is kötelező 3 évig otthon maradnod, másrészt meg 2 évig nem olyan rosszak a juttatások, ha normális munkahelyed volt előtte.

Egyébként anyagiaktól függetlenül nem állnék le valakivel, akit lenézek. Mondjuk a munkája miatt senkit nem néztem még le sosem, munkásemberek működtetik a világot, szükség van rájuk és tisztelem őket, amiért elvégzik azt a munkát, amit én nem tudnék/akarnék, de bizonyára vannak olyan kvalitások, amik miatt megvetnék valakit (mittudomén, pl proletárnak hív valakit, aki amúgy egy tisztességes, rendes ember), és ha ezekkel a kvalitásokkal találkoznék, akkor akkor sem jönnék vele össze, ha havi 4 misit hozna haza.

2023. dec. 22. 09:40
 16/65 anonim ***** válasza:
88%

Fizikai munkát végez, gyűjt magának pénzt, mert nem akarja magát hitelbe verni te meg pattogsz a kevesebb fizuddal.

Majd ha te is önerőből érsz el valamit akkor melléd állok.

De míg máson akarsz felkapaszkodni addig számomra anyagias felszínes lotyó vagy.

Hagy őt békén, majd ő fog magának hozzá való barátnőt téged meg elvesz feleségül a gazdagabb pasas egyszer.

2023. dec. 22. 09:42
 17/65 anonim ***** válasza:
87%

"de nem látom azt hogy ilyen 450 ezres fizetésekből sokra mennénk"

-><-

"Én adminisztrátor vagyok, 400 ezret keresek"

És te sokra mész 400 ezerrel, kiscsillag? Magadat is ennyire tartod? Valamiért nagyon az az érzésem hogy csak egy plusz bankautomata kéne neked a háztartásodba...

Na menj szépen és hazudj neki valami kegyeset, pl. hogy jobbat érdemel nálad és felejtsd el ezt a srácot.

2023. dec. 22. 09:42
 18/65 anonim ***** válasza:
85%

"nem látom azt hogy ilyen 450 ezres fizetésekből sokra mennénk."

Hova akarsz menni?

Pláne az ő fizetésével...

A tied mennyi?

2023. dec. 22. 09:45
 19/65 anonim ***** válasza:
75%
Nem is tudom, kettőtök közül melyik a nagyobb proletár...
2023. dec. 22. 09:46
 20/65 anonim ***** válasza:
88%

Azért nem mindegy, hogy 26 évesen úgy sikerült elköltöznöd otthonról, hogy apuci a segged alá baszott egy lakást, vagy jelentős összeget adott a megvételre. A büszkeség az, ha saját önerőből magad oldottad meg. Más nem.

Nem minden szülőnek telik arra, hogy a gyerekét tudja így segíteni. Vannak szerencsések, de nem ez az átlag. Emiatt lenézni valakit, bunkóság.

Hagyd a francba a srácot, tőled milliószor jobbat érdemel.

N

2023. dec. 22. 09:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!