Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Leállnátok egy ilyen proletár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leállnátok egy ilyen proletár sráccal?

Figyelt kérdés

Tök aranyos meg minden, de gyárban dolgozik és ez látszik is rajta. Semmi normális ruhája nincs, olcsó cuccai vannak és még otthon lakik 29 évesen a szüleivel.

Alapvetően nagyon rendes, aranyos és pont az esetem, de nem látom azt hogy ilyen 450 ezres fizetésekből sokra mennénk.

Én adminisztrátor vagyok, 400 ezret keresek és azért a leendő páromtól elvárom, hogy legyen egy lakása, normális egzisztenciája és legalább 100e forinttal magasabb fizetése mint az enyém.

Tudom, majd jönnek a válaszok, hogy ez csak egy troll incel stb., de nem vagyok az. Azért vannak ilyen elvárásaim, mert ha szülni megyek és GYESEN leszek, akkor majd ilyen csöves 450 ezer forintból nem igazán fogunk megélni, ráadásul még otthon is lakik.

Mi a véleményetek a problémámról? Én vagyok az aki sokat elvár?

2023. dec. 22. 09:22
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
92%

#22: 🤡🤡🤡🤡🤡

Te a 400 ezres fizetésedből hogy tervezel a gyereke(i)d(?) segge alá tenni egy lakást?

2023. dec. 22. 09:57
 32/65 anonim ***** válasza:
95%
Hát figyu, kérdező, lehet régimódi pózban tolni az életet, de akkor hozzámész valami vén faszhoz, aki kihasznál, szülsz neki annyi gyereket, ahányat ő akar, kinyagold a seggét, egyedül viszed a házimunkát meg a ygereknevelést, elviseled, hogy rommá csal stb. Tudod, valamit valamiért.
2023. dec. 22. 10:01
 33/65 anonim ***** válasza:
94%
ne dőljünk már be ennek
 34/65 anonim ***** válasza:
94%
Egy család fenntartása két! ember dolga, nem kizárólag csak az egyiké. A gyerekezés időszakára illik neked is tartalékot képezni előtte. A régi módisággal takarózás ma már nem állja meg a helyét. Ideje fejlődni a korral! Úgy látszik a szüleid nem készítettek fel rendesen az önálló életre még mindig. És ez nagy hiba!!
 35/65 A kérdező kommentje:

Bocs, nem akartam itt felháborítani az incelek hadseregét. Körbe kell nézni az utcán, szinte midnen normális férfi tudja hozni azt amit én szeretnék.

- lakás

- jó bér

az autó nem számít, bár nem baj ha van neki egy jobb, amiben majd elfér a család

2023. dec. 22. 10:08
 36/65 anonim ***** válasza:
92%
Vannak ilyen nők de azok mellédumásak. Eljatsszàk a kis angyalt de mellette a pénz nekik a legfontosabb. Te csak egy incel bohóc vagy mert nő nyíltan nem fog ilyen stílusban nyílatkozni erről a témàról.
2023. dec. 22. 10:10
 37/65 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, ha ennyire sok a "normális" férfi, akkor hogyhogy neked nem jut egy sem? Lehet, hogy te nem vagy normális nő? :D

Tudod, mindenkinek olyan jut, ami a szintje. Neked ez a szinted. Ha szebb, értelmesebb, kedvesebb, humorosabb, érdekesebb lennél, akkor talán neked is jobb pasi jutna.

2023. dec. 22. 10:11
 38/65 A kérdező kommentje:
Egy anonim oldalom miért ne nyilatkozhatna egy nő ilyen stílusban? Ezért van ez az oldal incelkém.
2023. dec. 22. 10:13
 39/65 anonim ***** válasza:
93%

Azzal amit te szeretnél mármint, hogy a férfi lásson el téged és a családot az a probléma, hogy az a férfi konzervatív és ha az legtöbb esetben nem szereti egyáltalán, hogy a nő dolgozzon. Csakis a háztartással foglalkozik a nő és a férfi semmiben az égvilágon nem segít. Sőt válás után se kapsz semmit ami nem a közösből ment ugyanis képes veled aláíratni házassági szerződést és ő az úr te csak egy csicska vagy!

Azzá akarsz válni? Akkor nincs gond, de ha nem akkor szívni fogsz nagyon sokat.

Mert amúgy téged komoly kapcsolatra értelmiségi nem fog figyelembe venni, te ahhoz kevés vagy a fizuddal, életszemléleteddel, látni csak itt mekkora golddiger vagy és a jól szituált férfiak kerülik az ilyen típusú nőket.

2023. dec. 22. 10:13
 40/65 anonim ***** válasza:
84%

Vannak proli vállalkozók, tökéletes párt fognak alkotni

2023. dec. 22. 10:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!