Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Leállnátok egy ilyen proletár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leállnátok egy ilyen proletár sráccal?

Figyelt kérdés

Tök aranyos meg minden, de gyárban dolgozik és ez látszik is rajta. Semmi normális ruhája nincs, olcsó cuccai vannak és még otthon lakik 29 évesen a szüleivel.

Alapvetően nagyon rendes, aranyos és pont az esetem, de nem látom azt hogy ilyen 450 ezres fizetésekből sokra mennénk.

Én adminisztrátor vagyok, 400 ezret keresek és azért a leendő páromtól elvárom, hogy legyen egy lakása, normális egzisztenciája és legalább 100e forinttal magasabb fizetése mint az enyém.

Tudom, majd jönnek a válaszok, hogy ez csak egy troll incel stb., de nem vagyok az. Azért vannak ilyen elvárásaim, mert ha szülni megyek és GYESEN leszek, akkor majd ilyen csöves 450 ezer forintból nem igazán fogunk megélni, ráadásul még otthon is lakik.

Mi a véleményetek a problémámról? Én vagyok az aki sokat elvár?

2023. dec. 22. 09:22
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 A kérdező kommentje:

Szerintem a férfinak kell megteremteni a dolgokat és azt nem 450 ezerből fogja, de mindegy. Kár volt ide írnom...

Nyilván jól nézek ki, nem véletlenül vannak ilyen igényeim. Előbb utóbb úgyis lesz valaki aki rendelkezik egy NORMÁLIS FÉRFI egzisztenciájával.

2023. dec. 22. 09:46
 22/65 A kérdező kommentje:
20 - Akkor annak a szülei is annyit érnek. Érdekes, az én átlagos, munkás szüleim a megfelelő pénzügyi kultúrával megtudták teremteni számomra a lakást. Másnak miért nem sikerül?
2023. dec. 22. 09:47
 23/65 anonim ***** válasza:
89%

Ha te mástól akarsz függni meg nyekegni válláskor hogy jajj semmid nem lett ami a sajátod, akkor igen...a férfinak kell.

Reméljük egyre több férfi is elvár egy szintet.

N 31

2023. dec. 22. 09:49
 24/65 anonim ***** válasza:
85%

22: Ők ketten teremtették meg, te meg egyedül egy embertől várod.

" akkor majd ilyen csöves 450 ezer forintból nem igazán fogunk megélni"

A szüleid is megéltek.

2023. dec. 22. 09:50
 25/65 anonim ***** válasza:
89%

Mert keveset kerestek azok a szülők és eladósodtak, vagy betegek, bármi lehet.

Te meg nagyra vagy magaddal a SEMMIRE! Nem baj ez, majd akad GAZDAG férfi aki csak használni fog, vagy elvesz ő téged, de ribizni fog, nem fog tisztelni, szeretői lesznek és vissza fogod sírni a "proli" fiút.

Egyébként egyedül te vagy itt a proli egyedül!

2023. dec. 22. 09:50
 26/65 anonim ***** válasza:
87%

13:

"Nő vagyok, csak régimódi, nem tudom mit kell ezen meglepődni?"

azt, hogy a régimódi nők ezt 30 évvel idősebb férfiaktól várták el.

22 évesen egy 55 éveshez mentek hozzá. Ennyi.

2023. dec. 22. 09:51
 27/65 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, hogy miért lakik otthon és hogyan.

Ha anyuci mos és főz rá, egyedül a mosógépet sem tudja bekapcsolni akkor akár a fizetése az enyém háromszorosa is lehet, nekem akkor sem kéne ilyen pasi.

Ha szereted lakik otthon mert mondjuk gyűjtöget, vagy kvázi "lakótársként" él velük, nem a szülei tartják fent a háztartást akkor szerintem nem gáz.

Mit takar egyébként az, hogy semmi normális ruhája nincs? Szakadt, agyonmosott szarok, vagy nincs igénye minden flinces-flancos márkásra?

2023. dec. 22. 09:52
 28/65 anonim ***** válasza:
92%

És erre vered magad ennyire? Mint írtam, ne más hátán akarj felkapaszkodni a semmiből. Ez lenézendőbb bármitől.

Szerintem üljél szépen otthon a gép előtt és várjad a jó külsőddel a gazdag herceget fehér lovon. Csak aztán nehogy 60 legyél mire rá találsz.

A 1900-as évek meg már elmúltak. Ébresztő csillagom.

29/65 anonim ***** válasza:
92%

21. "Szerintem a férfinak kell megteremteni a dolgokat"

Szerintem meg szpj le. Úgy naponta kétszer.

Már bocsánat, hogy ilyen kendőzetlen sztereotipikus elvárásokkal jövök, de hát te kezdted a macsóskodást. Ugye azért jó, hogy megdőltek bizonyos társadalmi normák?

Nem kell nekem semmit megteremtenem, egyenlőségről ugye hallottál már?

30/65 anonim ***** válasza:
100%
Nem hallott, mert a múlt században él még.
2023. dec. 22. 09:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!