Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnám elkerülni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elkerülni hogy társkeresőn fizikai munkások ne találjanak meg és ne próbálkozzanak be?

Figyelt kérdés
Én is diplomás vagyok ezt ki is írtam.De mégis a levelek fele ilyen emberektől jön.
2023. dec. 13. 23:29
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
20%
31 - Lehet ezt bárhogy nevezni, nem sok piaci értéke van és ha egy normális közgazdász pozícióra odamész egy turizmusos diplomával, akkor kb. megköszönik a részvételt és nem véletlenül. Igazából a kérdést tekintve lényegtelen ez a dolog, ettől még a kérdező felszínes, ítélkező buta ember marad, akinek valószínű semmi köze nincs egy piacképes, valóban nehezen abszolválható végzettséghez. :D
2023. dec. 14. 08:56
 32/39 anonim ***** válasza:
64%
#31 A turizmusos közgazdás pozíciókis normálisok, nyilván turizmus közgazdász pozícióra megy valaki turizmus diplomával, azért jelentkezett oda. Viszont ha a kérdés szempontjából lényegtelen, nem értem hogy miért hoztad fel, miért hangoztatod annyira. Ez is pont annyira felszínes ítélkezés, mint amit a kérdező csinál.
2023. dec. 14. 09:02
 33/39 anonim ***** válasza:
22%
Írd ki, hogy elsősorban diplomások levelét várod. A fogatlan targoncások így is írni fognak, de én már biztosan nem.
2023. dec. 14. 09:52
 34/39 anonim ***** válasza:
27%
32 - Ha normális fizetésért (legalább nettó 450-500) el tudsz vele helyezkedni akkor kb. a világ legszerencsésebb emberei között vagy. Kb. esélytelen, nincs rá igény... :D
2023. dec. 14. 10:58
 35/39 anonim ***** válasza:
65%
Ilyenkor egy kutyat vagy egy macskat szoktam ajanlani a nonek hogy elsodlegesen megtapaszralja milyen az onzetlen szeretet es empatikusabba tegye. Az allatok nagyon jo hatassal vannak az ember lelkere , megtisztitanak a mai gonosz felszinesegtol.
2023. dec. 14. 13:15
 36/39 anonim válasza:
83%
Hagyjuk már ezt a diplomás, nem diplomás dolgot, de komolyan. Rengeteg kollégámnak van diplomája, de egy olyan e-mail-t nem képesek megírni, amiben nincsen legalább 10 helyesírási hiba. Eközben meg vannak szaki ismerőseim, akik meg képesek. El kellene már engedni ezt a "Nekem diplomám van és én fingottam a passzátszelet" dolgot.
2023. dec. 14. 14:05
 37/39 anonim ***** válasza:
27%

36 - Azért ezt erősen kétlem. :D A helyesírás és az egyéb kúltúrális dolgok pont a szakmunkásoknak szokott a gyengesége lenni.

Nekem is vannak épületgépész, vállalkozó ismerőseim. Olyan szinten beszűkült látókörük van az életről, hogy inkább már közel 2 éve nem is beszélek velük. Kritikán aluli...

Az egyetem ad egy új nézőpontot, általános tudást az élet mechanizmusáról és megtanít sok egyéb dologra. Ez hiányzik azokból, akik nem végeztek el semmilyen egyetemet. Ő pl egy dologra gondol egy probléma/felvetés esetén, nekem sok dolog átfut a fejembe, jóval komplexebbek mint neki, mert ő nem is tudja hogy az adott dolgot másképpen is meglehetne oldani.

2023. dec. 14. 14:09
 38/39 anonim ***** válasza:
65%
A kérdező egy troll aki szítja a tüzet
2023. dec. 14. 14:24
 39/39 anonim ***** válasza:
60%
37. Az logikai adottsag... vab akinek nem fut at hiaba van diplomaja.
2023. dec. 14. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!