Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elkerülni hogy társkeresőn fizikai munkások ne találjanak meg és ne próbálkozzanak be?
Nem értem egyébként azokat a fizikai munkásokat akik itt pattognak a kommentekben, de amúgy sem jönnének össze egy "sznob diplomással"
A fogászati asszisztens pedig nem fizikai munka.
De kérdező, milyen társkeresőt használsz, hogy tudnak kéretlenül is írogatni?
11
Örülök, hogy nem csak én vettem észre. Sajna ma a diploma az kb. semmit nem jelent, főleg, ha valami büfé szakos.
Egy másik diplomás ember
ui. csak hogy ne legyen teljesen off. Vannak kifejezetten diplomásoknak szánt társkeresők, használd valamelyiket azok közül. De arra figyelj, hogy oda esélyes, hogy hasonló gondolkodásúak mennek, szóval az írásképeden lehet javítanod kéne előtte.
Hát anya, ha tudnám te hozod majd az autód, kb olyan ceruzával is írnék rá utána a számlára...:D
(egy NEM diplomás autószerelő, villamossági gépész/műszerész, fizikai melós. Ja, többnyire retkes a kezem, viszont a legtisztább munka, abszolút baktériummentes)
Nekem nincs diplomám, nem is érdekel. Nem is csipem az olyanokat akik lenézik a nem diplomásokat. De mindenki azt vár el amit akar!
Kérdező! Kiírod hogy csak diplomások írjanak.
Nem olyan bonyolult 😅.
N 31
Még jó,hogy nem minden diplomás nő ilyen korlátolt.
Sok orvos,ugyvéd,jogász,tanár csajnak van diplomamentes párja.Ismerek olyan csinos negyvenes jogásznőt,akinek huszonéves Volt-os futár a szeretője,mert a citromképű jogász férje már csak a papírhalmazok között érzi jól magát.
Diplomás nő vagyok, fizikai munkásokkal dolgozom. Legalább a felük egy teljesen normális, átlagos férfi, semmivel sem rosszabb bárki másnál. Némelyik közülük pedig igazi főnyeremény a női nemnek, szerintem. Az egyikük felesége jogász.
Nem tudom, neked milyen diplomád van, de javaslom, ne hordd ennyire magasan az orrod.
Tippre valami gagyi bölcsész diplomás csaj lehetsz, aki túl értelmiséginek tartja magát és emiatt számára "proli munkásokkal" nem elképzelhető a jövője.
Én is diplomás vagyok (mérnök-közgazdász) és el kell mondjam, hogy a bölcsész diplomák számomra nem számítanak diplomának, de pl. a turizmus diploma se az számomra. Bárki abszolválni tudja ezeket a diplomákat gond nélkül, ennek ellenére ezt a véleményemet nem hangoztatom és ha a páromnak az van, akkor neki se mondom el a kritikámat, mert nem vagyok tahó paraszt.
Szerintem szállj le a magas lóról, mert sok fizikai munkás kilóra megvesz téged. Én építettem kazánokat meg hasonló dolgokat idén az üzem területére ahol dolgozok, ne tudd meg mennyit kerestek rajta és abszolút értelmes, szakmájukban kimagasló tudással rendelkező emberek csinálták.
"Bárki abszolválni tudja ezeket a diplomákat gond nélkül, ennek ellenére ezt a véleményemet nem hangoztatom"
Épp ezt a véleményedet hangoztatod. :D
Egyébként a Turizmus diplomák is közgazdasági diplomának számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!