Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnám elkerülni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elkerülni hogy társkeresőn fizikai munkások ne találjanak meg és ne próbálkozzanak be?

Figyelt kérdés
Én is diplomás vagyok ezt ki is írtam.De mégis a levelek fele ilyen emberektől jön.
2023. dec. 13. 23:29
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
76%
Némelyik diplomás akkora szakbarbár, hogy semmiről nem lehet vele beszélni.
2023. dec. 14. 08:15
 22/39 anonim ***** válasza:
81%
#23 vagyok. Ne társkeresőzz, ismerkedj a saját köreidben, akkor ez nem fog előfordulni.
2023. dec. 14. 08:17
 23/39 anonim ***** válasza:
42%
7: Micsodaa??? XD
2023. dec. 14. 08:25
 24/39 anonim ***** válasza:
45%

A férjem egyszerű munkás ember a saját cégében. Reggeltől estig poros, festékes ruhában megy a platós autóval vagy éppen a traktorral ha kell.

De ne aggódj abból a havi 2-4 millió bevételből vígan elélünk 😀

2023. dec. 14. 08:27
 25/39 anonim ***** válasza:
0%
11: Hogy mi?...
2023. dec. 14. 08:27
 26/39 anonim ***** válasza:
64%

22 - Oké, de nem mérvadó társkeresésnél.

A turizmus diplomának meg semmi köze nincs a közgazdasághoz, nem is értem miért számít annak... Bírtam amikor egyik ismerősöm lediplomázott, majd meg a poszt fb-ra hogy közgazdász lett, azt közbe csak ilyen gagyi turizmus és vendéglátás diplomát szerzett. El is ment vele gyorsan fejvadász HR-s arcnak. A másik ismerősöm meg tourinformos lett, kemény 2xx ezer forint bérért. Na, innen látszik hogy ez nem közgazdász diploma. :'D

2023. dec. 14. 08:29
 27/39 anonim ***** válasza:
70%
Helyesen: "Hogyan tudnám elkerülni, hogy megtaláljanak."
2023. dec. 14. 08:40
 28/39 anonim ***** válasza:
87%
#26 Mert akkor mihez van köze szerinted, és minek van köze a közgazdaságtanhoz? Sorold fel kérlek hogy milyen tárgyak vannak Turizmus szakon!
2023. dec. 14. 08:42
 29/39 anonim ***** válasza:
19%

28 - Fele sincs a közgázhoz köthető tanagyaga egy normális közgazdász képzéshez képest. Ezeket a tárgyakat, kb a BSC gépészmérnökin is tanultam, pár kivételével és más néven.

Hasonlítsd nyugodtan össze egy turizmus és egy gazdálkodás és menedzsment képzés tárgyait. A turizmusos fele annyi közgáz szakmai tárgyat tanul ,mint a gazd. és menedzsmentes, pedig az se a teteje a közgazdaságtannak (nem egy corvinusos alkalmazott közgazdaságtan szak..). :D

2023. dec. 14. 08:50
 30/39 anonim ***** válasza:
70%
#29 Szakközgazdász. A gazdasági informatikus is informatikus, max nem mérnök.
2023. dec. 14. 08:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!