Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elkerülni hogy társkeresőn fizikai munkások ne találjanak meg és ne próbálkozzanak be?
Figyelt kérdés
Én is diplomás vagyok ezt ki is írtam.De mégis a levelek fele ilyen emberektől jön.2023. dec. 13. 23:29
1/39 anonim válasza:
Írd ki, hogy "beképzelt, sznob, felszínes vagyok".
2/39 anonim válasza:
Írd ki, hogy rossz a vécé, beázik a tető, recseg a padló. Tuti elkerülnek, mert ha szükség van rájuk, sosem jönnek.
3/39 anonim válasza:
2-es, ez iszonyat jó ötlet. Most meg is világosodtam.
4/39 anonim válasza:
Írd ki a preferenciáid közé, hogy kizárólag diplomást keresel, mivel te is az vagy, ezért kizárólag a diplomások üzeneteire válaszolsz.
5/39 anonim válasza:
Idővel te is megtanulod ,hogy az IQ -t és az EQ-t nem diploma mellé adják...gondolom fiatal vagy. Mellesleg egy jó szakmával ugyan annyit lehet keresni, mint diplomásként. És egy fogászati asszisztens vagyok de keresek annyit mint egy kezdő diplomás, jó helyem van az is biztos.
6/39 anonim válasza:
Írj valami nagyon kiakasztó szöveget mondjuk valami fizika vagy kémia vagy bármi amiből semmit se értenek. Valószínű utána inkább 2 hétig be se néznek az internetre csak ne kelljen ilyeneket olvasni. De amúgy nem a diplomától fog függeni ki az aki érti.
7/39 anonim válasza:
#2 jönnek, csak nem csinálják meg a melót. Múlt héten volt a házban vízóracsere, 100-ból 2 vízórát cseréltek ki, egy csövet eltörtek, majd hazamentek.
8/39 anonim válasza:
Sok ember komplexusát megpengetted kérdező!
Bravó!
Azt hiszem annyira nem nagy áldozat figyelmen kívül hagyni a melóst.
Az ember próbálkozik ahol tud, de azért pár kéretlen üzenet ne sértse már a diplomás egódat....
9/39 anonim válasza:
#9: én ugyan nem vagyok diplomás, de a kéretlen üzenetek engem is baromira zavarnának. (Mondjuk más okok mellett többek közt ezért SEM jutna eszembe soha társkeresőzni.)
10/39 anonim válasza:
Ha el akarod kerülni, hogy ne találjanak meg, akkor a logika szerint pont azt akarod elérni, hogy megtaláljanak.
Ennyit ér a diplomád?
Üdv: egy másik diplomás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!