Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol próbálkozzak nőknél ha nem nézek ki annyira jól és társkeresőn nem jut nő a rosszabbul kinézőknek?
Kisebb faluban élek így a személyes ismerkedés elég nehéz mivel csak pár helyi nő van aki még szingli meg szóba jöhetne de azoknak nem kellek
Az első még nem is annyira tré - ha nem egy rahedli sörösdoboz mögött ücsörögnél.
A félmeztelen (legalábbis remélem), hálószobás, kissé illuminált szemű (akkor is, ha csak a monitortól ilyen), és persze SÖRÖS kép viszont nagyon gáz. Ne csodálkozz, ha nem érdeklődnek túl sokan utánad.
Persze, mutasd a valós énedet, helyes - de nem a sör az egyetlen személyiségjegyed, ugye? Ugye??
Nem is kérte senki, hogy szerkeszd a képet. A sör mögött csücsülős képen amúgy az hány napi adagod? Lehet nem ártana előbb ezen dolgozni.
Nem csak sörös képeket szoktam feltenni de ezeket is feltettem korábban hogy ne hazudjak magamról.. és mivel tényleg szoktam sörözni igy ezt a részét is tudnia kell a nőnek ha velem akar lenni. Én nem úgy csinálom mint a legtöbb kereső hogy letagadja a súlyát meg a magasságát meg agyonszerkesztett beállított képet tesz fel ami nem egyezik a valósággal..
Azt aznap ittam meg azt hiszem névnapom volt akkor mikor készült az a kép , de csak hétvégén szoktam olyan sokat inni hétköznap nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!