Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol próbálkozzak nőknél ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol próbálkozzak nőknél ha nem nézek ki annyira jól és társkeresőn nem jut nő a rosszabbul kinézőknek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Kisebb faluban élek így a személyes ismerkedés elég nehéz mivel csak pár helyi nő van aki még szingli meg szóba jöhetne de azoknak nem kellek

2023. ápr. 21. 10:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim ***** válasza:
89%
Ezeket a képeket teszed fel? Mert akkor nem csodálom. Csinálj/csináltad magadról jobb képeket, lehetőleg szesz nélkül. :D
2023. ápr. 21. 10:58
 2/72 A kérdező kommentje:
A valós képet akarom mutatni nem azt ahol szerkesztve van a kép, stb. aztán élőben meg úgyse kellenék
2023. ápr. 21. 11:00
 3/72 anonim ***** válasza:
100%
NEEE ezek nagyon rossz képek, katasztrófa
2023. ápr. 21. 11:04
 4/72 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen sörös, félmeztelen képekkel akarsz csajozni, most komoly? Tudod, hogy mi jön le elsőre? Hogy egy alkesz vagy. Kicsit igényesebben kellene hozzáállni, akkor több esélyed lenne.
2023. ápr. 21. 11:12
 5/72 anonim ***** válasza:
100%

Az első még nem is annyira tré - ha nem egy rahedli sörösdoboz mögött ücsörögnél.

A félmeztelen (legalábbis remélem), hálószobás, kissé illuminált szemű (akkor is, ha csak a monitortól ilyen), és persze SÖRÖS kép viszont nagyon gáz. Ne csodálkozz, ha nem érdeklődnek túl sokan utánad.

Persze, mutasd a valós énedet, helyes - de nem a sör az egyetlen személyiségjegyed, ugye? Ugye??

Nem is kérte senki, hogy szerkeszd a képet. A sör mögött csücsülős képen amúgy az hány napi adagod? Lehet nem ártana előbb ezen dolgozni.

2023. ápr. 21. 11:14
 6/72 anonim ***** válasza:
91%
Alkesz elhízott 40+ éves rendkivül igénytelen férfinak nézel ki a képeken
2023. ápr. 21. 11:19
 7/72 A kérdező kommentje:

Nem csak sörös képeket szoktam feltenni de ezeket is feltettem korábban hogy ne hazudjak magamról.. és mivel tényleg szoktam sörözni igy ezt a részét is tudnia kell a nőnek ha velem akar lenni. Én nem úgy csinálom mint a legtöbb kereső hogy letagadja a súlyát meg a magasságát meg agyonszerkesztett beállított képet tesz fel ami nem egyezik a valósággal..

Azt aznap ittam meg azt hiszem névnapom volt akkor mikor készült az a kép , de csak hétvégén szoktam olyan sokat inni hétköznap nem

2023. ápr. 21. 11:21
 8/72 anonim ***** válasza:
85%
szerintem ne tedd ki. Ha a személyiségednek ennyire része az alkohol, akkor azon kellene dolgozni, mert a legtöbb nő nem alkoholista partnert keres.
2023. ápr. 21. 11:26
 9/72 A kérdező kommentje:

Itt van egy jobban beállított kép például

[link]

2023. ápr. 21. 11:28
 10/72 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen vagy, akkor ilyen vagy, és tiszteletreméltó, hogy nem akarod magad se kiretusálni, és zsákbamacskát se árulsz. Viszont azt meg el kell fogadnod, hogy láthatóan ez nem jön be a nőknek, és gyanítom, nem a 20-30 kg plusszos, lepukkant tramplik között válogatsz, akik szintén ilyen életmódot folytatnak, mert akkor lenne találatod.Kereslet-kínálat!
2023. ápr. 21. 11:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!