Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol próbálkozzak nőknél ha nem nézek ki annyira jól és társkeresőn nem jut nő a rosszabbul kinézőknek?
Kisebb faluban élek így a személyes ismerkedés elég nehéz mivel csak pár helyi nő van aki még szingli meg szóba jöhetne de azoknak nem kellek
Nem így születtél, elhanyagoltad a külsődet. Meghíztál, nem vagy ápolt, rosszak a fogaid, sokat iszol, rosszul öltözöl. Ezeken lehetne változtatni, de nincs igényed rá valószínűleg.
De így meg már szinte esélytelen vagy, ne haragudj, hogy ezt mondom. Olyan helyen, ahol képpel kell ismerkedni, szerintem csekély az esély.
Mi nők azt csináljuk, hogy aki duci, az kihangsúlyozza az előnyös testrészeit (pl mell, fenék) és ápolja a haját, bőrét, arcát, hogy a meglévőből a legjobbat hozza ki. Te így kb semmit se hozol ki magadból. Nem is értelek.
Kérdező, úgy tűnik nem érted az egész lényegét.
Az nem hazugság, ha egy-egy pozitív értékedet kihangsúlyozod, hogy inkább arra terelődjön a fókusz amiben jó vagy, ne arra, amiben rossz.
Én pl nem vagyok sportos, sem túl magas. De kreatív vagyok, általában szokták szeretni a humoromat, illetve elég figyelmesnek is tartanak. Szóval az emberi kapcsolataimban ezeket domborítom ki, és nem jelentkezem futóversenyekre ahol csak csúfosan leszerepelnék.
Ez hazugság? Nem. Pusztán megmutatom miben vagyok jó.
Te miben vagy jó, kérdező?
Kérdező, arra az egyre válaszolj, hogy te úgy jelensz meg egy randin is, mint a fotókon?
Ha igen és valóban ennyire nem vagy igényes magaddal, akkor nem lesz partnered, ennyi.
Ha nem teszem ki képen a sört meg cigit nem is tudják ha nem mondom, de szerintem nem ezen múlik hogy bejelölnek e vagy sem hanem a kinézetem miatt
Persze az jó ha a pozitív dolgot hangsúlyoznám ki bár nem tudom rajtam mi lenne az , de amikor valakinek csak ilyen képei vannak az szerintem mások becsapása mint pl amit előbb mondtam egy duci nőnél hogy takarja a testalkatát és nem is írja le aztán derül ki, én iylet nem akarok csinálni mással meg azt se akarom hogy velem csinálják, bár mindegy is mert úgyse akar senki semmit már évek óta
Nem nagyon van semmi olyan ami nők számára vonzó vagy érdekes lehetne amiben jó vagyok olyan nagyon különösen jó meg semmibe szerintem , tehát nem nagyon van olyan amivel "felvághatnék" a nők előtt , szerintem van jó humorom de sajnos nem is jutok el odáig hogy megmutathassam mert nem kapok esélyt se beszélgetésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!