Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol próbálkozzak nőknél ha nem nézek ki annyira jól és társkeresőn nem jut nő a rosszabbul kinézőknek?
Kisebb faluban élek így a személyes ismerkedés elég nehéz mivel csak pár helyi nő van aki még szingli meg szóba jöhetne de azoknak nem kellek
Ne azért keress hobbit, mert jaj, Julikának tetszik a horgolás.
Azért keress, mert kell valami, amivel le tudod foglalni magad. Ami örömet okoz (ez növeli az önbizalmat is), el tudod ütni vele az időt, és addig sem csak piálsz unalmadban/bánatodban.
De hát én se megyek így oda senkihez nem értem miért mondod ezt , az hogy itt leírom a bánatom meg régen kitettem facebookra de már leszedtem az más dolog egy új ember nem tudna erről
Nem erre gondoltam már leirtam hogy pl mikor a nő nem fotózza testét csak az arcát azt is filterezve és kiderül hogy duci mikor hazudik erről
Amikor a sok sör volt előttem az hétvégén volt azt egy este ittam meg de hétköznap nem csinálok ilyet, dolgozni se tudnék másnap ha ennyit innék
Horgászni szoktam néha járni de ez se olyan hobbi amit szeretnek a nők
Kit érdekel, hogy szeretik-e a nő a hobbidat?
Párom fotózik, én lovazok. Engem nem igazán érint meg a fotózás (értékelem, mint művészet, a képeket is szeretem, de pl. az objektívek típusai, kameraállások, mitököm nem érdekel), és ő meg például nem tudja, hogy mi az a combra való engedés meg a félfelvétel. Nyilván nem is ezekkel a hobbikkal "szedtük fel" a másikat. Ennek ellenére jól megvagyunk.
Szerintem nincs semmi olyan hobbi ami kiválthatná a sörözést , az hogy van valami hobbi mint horgászat amire elmegyek ha jó idő van pár hetente az nem szünteti meg a sörözést
Van pár cimborám de azok is mind söröznek ha találkozunk
Ez Filmkiller a Youtuberól?
Mekkora troll vagy, kérdező! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!