Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol próbálkozzak nőknél ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol próbálkozzak nőknél ha nem nézek ki annyira jól és társkeresőn nem jut nő a rosszabbul kinézőknek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Kisebb faluban élek így a személyes ismerkedés elég nehéz mivel csak pár helyi nő van aki még szingli meg szóba jöhetne de azoknak nem kellek

2023. ápr. 21. 10:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy egy normális képet csinálsz magadról nem hazugság. Nem azt mondjuk, hogy szerkeszd meg a képet, csak azt, hogy ne részegen, sz*rás közben készítsd őket:D
2023. ápr. 21. 11:29
 12/72 anonim ***** válasza:
100%
Ez már jobb de a cigi nem kellene, elképesztően proli, cigi, sör, van még más?
2023. ápr. 21. 11:29
 13/72 anonim ***** válasza:
100%

9es, ez már egész jó kép, de ja, még nem az igazi.

Figyelj, az tök okés, hgy nem akarsz zsákbamacksát árulni. Ugyanakkor a társkeresésben MINDNEKI egy kicsit jobban odateszi magát a "kampányidőszakban". Nem azt jelenti, hgoy hazudik, hanem azt, hogy a jobbik felét mutatja.

2023. ápr. 21. 11:32
 14/72 A kérdező kommentje:

Hát én jelölgettem minden félét de mivel senki nem jelölt be így nem is igazán tudnék válogatni sem, élőben meg itt a faluban szintén nem tudnék válogatni se mert van pár opció de az már egyik se jött össze

Mi más lenne? Sör meg cigi mindennapos dolgok sok ember teszi csak sokan álszentek , biztos van aki utálja a cigit meg a sört is de nem mindenki , rengeteg nőt is látok dohányozni

2023. ápr. 21. 11:32
 15/72 anonim ***** válasza:
89%
Nézd, akkor el kell fogadni, hogy amit jelenleg nyújtani tudsz, arra nincs kereslet a társkeresőn. Élőben, munkahelyen, kocsmában, utcán, boltban kell próbálkozni.
2023. ápr. 21. 11:35
 16/72 A kérdező kommentje:
Élőben nem igazán tudok mert mivel kisebb faluban lakom így akinél lehetett már próbálkoztam , több szingli meg nincs így csak a társkereső mükődik az is csak környéken mert távkapcsolatot nem akarnék , nagyobb város is majdnem 30 km-re van , diszkóhoz meg már öreg vagy meg nem is az én közönségem van ott, helyi kocsmába is ritkán járok meg nem is nagyon vannak ott nők csak a pultos de az is házas szóval főleg csak itthon szoktam elleni meg iszogatni ha nem kell semmit csinálni a ház körül vagy nincs munka , nem sok mindent lehet itt csinálni a falun
2023. ápr. 21. 11:49
 17/72 anonim ***** válasza:
74%

Nem feltétlenül kell a faluban kuksolnod folyamatosan. Nyugodtan mehetsz ide-oda, mert nyilván kis településen limitált a "választék".

Társkeresőt felejtsd el. Alapból 2x-3x annyi férfi van regisztrálva, mint nő, szóval a "legalja" nőkre is irreális a kereslet, mivel a férfiak nagy része bőven a saját szintje alá kényszerül.

Képek alapján te a tipikus 40-es, melós, kissé elhízott, nem túl tanult emberek sorát erősíted. És ezt nem sértésnek mondom, a lakosság nagy része ilyen. Szóval keresgélj gyári melós, korosztályodbeli, elvált, gyerekes nők között, más opciód nem nagyon maradt.

2023. ápr. 21. 11:57
 18/72 A kérdező kommentje:

Itt van egy amit még felszoktam tenni a kutyámmal

[link]

2023. ápr. 21. 11:58
 19/72 anonim ***** válasza:
74%

Ha elfogadsz egy tippet a fényképekkel kapcsolatban:

-legyen benne az egész fejed

-fényképezz kicsit messzebbről

-legyél te középen, vagy legalábbis a középső traktusban.

Mert ez a kép nem rólad készült, hanem a kutyáról, csak belelógtál te is.

2023. ápr. 21. 12:21
 20/72 anonim ***** válasza:
74%
Hát ezek közül javasolnám hogy csak a kutyásat használd. És szokj le az állandó sörözésről, maradjon ez heti egyszeri alkalom a haverokkal, esetleg a cigarettát is meggondolhatnád, ezek után azt gondolom abszolút lenne esélyed párt találni.
2023. ápr. 21. 12:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!