Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol próbálkozzak nőknél ha nem nézek ki annyira jól és társkeresőn nem jut nő a rosszabbul kinézőknek?
Kisebb faluban élek így a személyes ismerkedés elég nehéz mivel csak pár helyi nő van aki még szingli meg szóba jöhetne de azoknak nem kellek
Messzebbről nehezebb fényképeznem mert egyedül élek így maximum le tudom tenni a mobilt és úgy de az nem az igazi
Nehéz leszokni a sörözésről sajnos így hogy egyedül vagyok és nincs mit csinálni na meg szomorú is vagyok az egyeddüllét miatt amiben segít kicsit a sörözés
Ördögi körhinta. Sikertelenség -> alkoholizmus -> sikertelenség...
Keress inkább valami hobbit, akár neten végezhetőt. Ott még találhatsz is valakit.
Beírtam gugliba, hogy "kutyás szelfi", és tök jókat dobott fel.
Ezeket mind ők készítették magukról - nyújtsd ki a karod, vagy használj szelfi-botot (nem ciki az)
Az egész fejük benne van, boldog fejet vágnak, a kutya is boldog... aranyos, életteli képek :)
Jársz a kutyáddal valamerre? Viszed naponta sétálni? (sajnos falun ez nem mindig jellemző, azért kérdem) Az is remek unaloműző, és csatlakozhatsz kutyás túrákhoz is.
Én 15 éve társkeresőzök, így ugyanazokba az arcokba futok bele gyakran, de nagy tapasztalatom van ebben a témában. (Ha úgy tetszik, az online ismerkedés a hobbim.)
A képeiddel a gond: legyen rajtad ruha, ne legyen napszemüveg és sapka se! Ne legyen pia, de ha van, az márkás legyen, mert a 'lidlis' sör a legtaszítóbb kellék a világon. A cigit ha meg akarod jeleníteni, hogy lássa a kereső, hogy dohányzol, akkor asztalon melletted a cigisdoboz épp elég, ne füstölj az ember arcába, élőben se tennéd!
Otthon tusolj le, borotválkozz meg, vegyél fel egy normális pólót és nadrágot, tehát mintha randira mennél, na így készíts fotót! Sok sikert!
40 N
Kezdjük ott, hogy a nő is ember, nem "jut" senkinek.
Másodszor: a kérdésben szereplő két kép nálam instant elutasítás. Azok alapján a személyiséged nagy részét a sörözés teszi ki (ez a képek alapján látszik, nem tudom hogy mennyire valós), a második kép meg tipikusan boomer fotó. Ehh.
Kaptam már olyat (kéretlenül), hogy a papa fél(?)meztelenül pózolt a szőlősben. Hát nagyon el voltam ragadtatva... :D
Csinálj rendes képeket - ne csak belelógj, hanem rólad szóljon. Legyen rajtad rendes ruha, ne legyen ott egy kupac sörösdoboz. A sörözésről én a helyedben ha nem is teljesen, de leszoknék, és keresné valami hobbit helyette.
Ugye ez nem komoly? Mostmár bevallhatod, hogy troll vagy. :D
Fiatalabb vagyok nálad, sportosabb, stílusosabb.
A képeim fényképezőgéppel készülnek, nem béna szelfiket rakok ki.
Matchem így is kevés van, és azokkal sem jutok semmire.
Ilyen külsűvel felejtsd el a társkeresőket, mármint ha normális kinézetű nő a cél.
Olyan, mintha lőnék egy képet az éttermemről, aminél nem csak odahánytak a sarokba, hanem csótányok és patkányok üldögélnek az asztalon, meg valami massza lóg a plafonról...
...aztán sírok, hogy nem jönnek vendégek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!