Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol próbálkozzak nőknél ha nem nézek ki annyira jól és társkeresőn nem jut nő a rosszabbul kinézőknek?
Kisebb faluban élek így a személyes ismerkedés elég nehéz mivel csak pár helyi nő van aki még szingli meg szóba jöhetne de azoknak nem kellek
Régebben sok ilyen képet csináltam volt amit fel is tettem facebookra de már nem szoktam , társkeresőre meg nem töltök fel ilyet már , az a baj hogy ahogy itt is leírjátok muszáj ott hazudni de én nem szeretek őszintén szeretem adni magam mindenki csak a jót és szépet mutatja közben másnak is van baja csak nem mutatja ki mint én
Ha lenne párod akkor is alkoholista lennél
Már rá szoktál, ideje lépni és letenni és igen akár költözni is
A társkeresőn keresni olyan, mint mikor megpályázol egy állást és önéletrajzot küldesz. Élő ember nincs, aki azt írná az önéletrajzban, hogy mik a hibái, mindenki az erősségeit hangsúlyozza. Ez nem hazugság. El akarod adni magad, ezért megmutatod miben vagy jó. Ha azok fontosak a munkaadódnak (leendő partnerednek ha társkeresőről beszélünk) akkor el fogja fogadni a hibáidat is. Ennél egyszerűbben nem tudom elmagyarázni.
#51 Ez a fajta kép nálam instant tiltás. Társat keresek, nem pszichológiai pácienst.
Gyűjts egy kis önbizalmat, állj le a sörözéssel, keress valami hobbit.
Nem vagyok most se alkoholista nem iszok minden nap , ha lenne párom akkor meg szerintem mint régen maximum heti 1szer innék.. költözni nem akarok és nem is tudok ha itt eladnám ezt a házat annyi pénzért szinte semmit nem kapnék nagyobb vársoba meg itt van az egész életem innen nem mehetek el , maximum akkor mennék el ha egy nővel már együtt élnénk és együtt mennénk el
Hát igen de ha önéltrajzban is hazudik valaki azt kiszúrja a főnők akkor kirúgják mert nem tudja azt csinálni amit mondott
Csak hogyan szerezzek önbizalmat ha évek óta semmi jó nem ér nők terén? Milyen hobbit keressek nem hiszem hogy az bármit változtatna ha kiírnék egy hobbit a társkersőbe attól ugyanúgy fogok kinézni
Páromnak mindenféle problémája van (természetesen amin tud, azon dolgozik)
Mindig is nyílt volt ezekkel kapcsolatban, sosem titkolt el semmit, de nem is toltam az arcomba.
Képzeld már el, hogy odamegy hozzád egy nő:
"Szia, Kata vagyok. Szorongok, régen nagyon sokan bántottak a súlyom miatt, ezért nagyon érzékeny vagyok, ha a súlyom kerül szóba. Anorexiás lettem, sokat hánytom magam, és egy csomó fogam kihullott emiatt. Nincs pasim, így éjjelente kábultra iszom magam, különben fenntartanak a sötét gondolataim"
Gondolom nem lenne túl vonzó, ugye? Pedig biztos vannak jó tulajdonságai is, vagy akár lehetne a lelki társad is.
Persze előbb el kéne mennie szakemberhez a problémáival, megcsináltatni a fogait, leszokni a piáról.
Te mit nem értesz azon, hogy az értékes tulajdonságait domborítja ki valaki? Az nem hazugság. Azt mantrázod, hogy mindenki hazudik? Ha nem akkor csinálok fotót amikor árkos a szemem a nem alvástól, hanem akkor amikor kialudtam magam, akkor hazudok? Ha nem a zsíros hajam fotózom, hanem a frissen mosottat akkor hazudok? Randira úgyis friss hajjal, kipihenve megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!