Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol próbálkozzak nőknél ha nem nézek ki annyira jól és társkeresőn nem jut nő a rosszabbul kinézőknek?
Kisebb faluban élek így a személyes ismerkedés elég nehéz mivel csak pár helyi nő van aki még szingli meg szóba jöhetne de azoknak nem kellek
Nem öltönyre gondoltam. Farmer, póló.
Annyira más dimenzióban gondolkodunk, hogy inkább már csak olvasok, mások mit írnak.
Azért sok szerencsét!
Nem szoktam már hordani farmert még régebben volt de azok már nem jönnek rám , mackó nadrág vagy jó időbe rövid gatyát szeretem jobban , de mackó nadrágból van ez a modernbebb sportosabb amit szoktam hordani nem csak ez a régi otthoni fajta
De mondjuk ha randi lenne kilátásba akkor lehet vennék farmert is meg valami inget
"Ha nem teszem ki képen a sört meg cigit nem is tudják ha nem mondom, de szerintem nem ezen múlik hogy bejelölnek e vagy sem hanem a kinézetem miatt"
Nő vagyok. Nem ismerlek, ma láttalak először.
De igen, a sörösdobozokon akadt meg először a szemem. Nem szoktam képek alapján ítélezni, de azért kiszaladt egy "uhh... :/" a számon :D
Szóval de, pakold el a dobozokat fotózásnál.
Szekunder szégyenérzetem lett, köszönöm szépen :D
Akkor majd olyan képeket teszek fel amiken nincs sör bár ez is olyan ha meg elmegy buliba az ember amit itt is javasoltak akkor ott is iszik a 90% akkor miért baj ha sör van a képen..
Régebben csináltam több ilyen képet mikor még depressziósabb voltam de a sörözés segített enyhíteni a szomorúságot meg sajnos érzem el kell fogadnom hogy ez marad nekem csak
"Mi a baj a sörrel a képen?"
Kérdi a nagy halom doboz mögül, ahonnan alig lát ki.
"el kell fogadnom hogy ez marad nekem csak"
Amíg cselekvés helyett csak sír a szád, addig bizony igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!