Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol próbálkozzak nőknél ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol próbálkozzak nőknél ha nem nézek ki annyira jól és társkeresőn nem jut nő a rosszabbul kinézőknek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Kisebb faluban élek így a személyes ismerkedés elég nehéz mivel csak pár helyi nő van aki még szingli meg szóba jöhetne de azoknak nem kellek

2023. ápr. 21. 10:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 A kérdező kommentje:
Nem voltam randin már régóta mivel nem kaptam rá alkalmat , így nem tudom hogyan jelennék meg, nyilván próbálnám valamelyik jobb ruhámat felvenni de nem öltönybe mennék ha erre gondolsz
2023. ápr. 21. 14:26
 42/72 anonim ***** válasza:
100%

Nem öltönyre gondoltam. Farmer, póló.

Annyira más dimenzióban gondolkodunk, hogy inkább már csak olvasok, mások mit írnak.

Azért sok szerencsét!

2023. ápr. 21. 14:30
 43/72 A kérdező kommentje:

Nem szoktam már hordani farmert még régebben volt de azok már nem jönnek rám , mackó nadrág vagy jó időbe rövid gatyát szeretem jobban , de mackó nadrágból van ez a modernbebb sportosabb amit szoktam hordani nem csak ez a régi otthoni fajta

De mondjuk ha randi lenne kilátásba akkor lehet vennék farmert is meg valami inget

2023. ápr. 21. 14:33
 44/72 A kérdező kommentje:
2023. ápr. 21. 14:41
 45/72 anonim ***** válasza:
100%

"Ha nem teszem ki képen a sört meg cigit nem is tudják ha nem mondom, de szerintem nem ezen múlik hogy bejelölnek e vagy sem hanem a kinézetem miatt"

Nő vagyok. Nem ismerlek, ma láttalak először.

De igen, a sörösdobozokon akadt meg először a szemem. Nem szoktam képek alapján ítélezni, de azért kiszaladt egy "uhh... :/" a számon :D

Szóval de, pakold el a dobozokat fotózásnál.

2023. ápr. 21. 14:42
 46/72 anonim ***** válasza:
100%

Szekunder szégyenérzetem lett, köszönöm szépen :D

2023. ápr. 21. 14:43
 47/72 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon magad alatt vágod a fát.
2023. ápr. 21. 14:44
 48/72 A kérdező kommentje:

Akkor majd olyan képeket teszek fel amiken nincs sör bár ez is olyan ha meg elmegy buliba az ember amit itt is javasoltak akkor ott is iszik a 90% akkor miért baj ha sör van a képen..

Régebben csináltam több ilyen képet mikor még depressziósabb voltam de a sörözés segített enyhíteni a szomorúságot meg sajnos érzem el kell fogadnom hogy ez marad nekem csak

2023. ápr. 21. 14:48
 49/72 anonim ***** válasza:
100%
Tehát alkoholba menekülsz gondok elől, tényleg neked nem szabadna inni, már szerintem nagyon függő lehetsz, gyógyítasd magad
2023. ápr. 21. 14:50
 50/72 anonim ***** válasza:
100%

"Mi a baj a sörrel a képen?"

Kérdi a nagy halom doboz mögül, ahonnan alig lát ki.

"el kell fogadnom hogy ez marad nekem csak"

Amíg cselekvés helyett csak sír a szád, addig bizony igen

2023. ápr. 21. 14:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!