Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azokból a bizonyos jófiúkból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azokból a bizonyos jófiúkból baromi kevés van?

Figyelt kérdés
Sokan mondják azt hogy a jófiúk nem kellenek a nőknek mert unalmasak és társai de valahogy én úgy érzem hogy ezek a jó fiúk nem is igazán jó fiúk, csak érdekből azok és a nők ezt megérzik szerintem, az igazán jó fiúkból baromi kevés van, talán a férfiak max 5 - 10% a lehet akik tényleg jók, jó emberek és azok igenis kellenek a nőknek...
2023. dec. 2. 13:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%

Én erre annyit mondok, hogy nagyon sokan láthatatlanok a nők számára, és ami még rosszab azt a kevés nőt aki figyelne rájuk sem veszik észre. Bár igaz több a talpnyaló, mint a rendes fickó.

Ezek a nők hibáztatása. Én is benne voltam gimis koromban, mára kinőttem, szerintem ők is kifogják. Miközben csak annyi volt a problémám, hogy a túlsúlyom, minden önbizalmat elvett tőlem, hiába mondta mindenki, hogy nem vagyok olyan mértékben elhízva, hogy emiatt senkinek se kelljek.

Viszont többet látom barátaimon, hogy tettettik a rosszfiút, miközben nem azok

2023. dec. 2. 14:37
 12/15 anonim ***** válasza:
37%
Ja jófiúból kevés van....mármint aki emellett jóképű és jómódú is...
2023. dec. 2. 14:47
 13/15 anonim ***** válasza:
54%
Az ember születésétől fogva a haláláig, az érdekei mentén éli az életét. Régen ennek kimondása elfogadott volt, ma meg mindenki játssza a humanistát, az érzékeny lelket, bel7lről meg ugyanazok a gyilkos ösztönök hajtják. Jujjj, meg ne sértsünk valakit életfilozófia mögött is az van, hogy ha tehetnének halomra gyilkolnának egymást már azért is, ha valaki mást gondol, másként látja a vilàgot. Erre tökéletes példa a gyk is, itt a sok jótét sok pipás ember mögött is mérhetetlen rosszindulat és gyűlölet van. Az egy dolog hogy ők magukat Teréz anyának gondolják, de a lepontozósdiból, a megvető kommentjeikből a valóság kissé más mint a marketingjük önmagukról.
2023. dec. 2. 15:46
 14/15 anonim ***** válasza:
36%

A negatív értelemben vett 'jófiú' az az aki úgymond jól viselkedik a nő irányába, azzal a szándékkal hogy majd emiatt ágyba kerül vele. Ez nyilván visszataszító, mert manipulatív, nem hiteles. Így hát az eltúlzott, nem kiérdemelt jó viselkedés gyanakvóvá teheti a nőt.

Ugyanakkor, van olyan férfi (magamat is ide sorolnám), aki szimplán kedves, jóindulatú, segítőkész, békés barátságos, stb. - ez nem jelenti azt, hogy gerinctelen, tartás nélküli papucs. Őszinte a szándékairól, autentikus a viselkedése, nem egy szerepet játszik el hogy elérjen egy eredményt.

Hogy kevés van-e belőlük, belőlünk - nem tudom, biztos, biztosan kevesebb akad korrekt, jó emberekből...

2023. dec. 2. 16:49
 15/15 anonim ***** válasza:
46%
itt vagyok és nem kellek a kutyának sem mert nem nézek ki jól. én fel adtam és mostmár nem is keresek senkit mert értelmetlen.
2023. dec. 2. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!