Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokból a bizonyos jófiúkból baromi kevés van?
Én erre annyit mondok, hogy nagyon sokan láthatatlanok a nők számára, és ami még rosszab azt a kevés nőt aki figyelne rájuk sem veszik észre. Bár igaz több a talpnyaló, mint a rendes fickó.
Ezek a nők hibáztatása. Én is benne voltam gimis koromban, mára kinőttem, szerintem ők is kifogják. Miközben csak annyi volt a problémám, hogy a túlsúlyom, minden önbizalmat elvett tőlem, hiába mondta mindenki, hogy nem vagyok olyan mértékben elhízva, hogy emiatt senkinek se kelljek.
Viszont többet látom barátaimon, hogy tettettik a rosszfiút, miközben nem azok
A negatív értelemben vett 'jófiú' az az aki úgymond jól viselkedik a nő irányába, azzal a szándékkal hogy majd emiatt ágyba kerül vele. Ez nyilván visszataszító, mert manipulatív, nem hiteles. Így hát az eltúlzott, nem kiérdemelt jó viselkedés gyanakvóvá teheti a nőt.
Ugyanakkor, van olyan férfi (magamat is ide sorolnám), aki szimplán kedves, jóindulatú, segítőkész, békés barátságos, stb. - ez nem jelenti azt, hogy gerinctelen, tartás nélküli papucs. Őszinte a szándékairól, autentikus a viselkedése, nem egy szerepet játszik el hogy elérjen egy eredményt.
Hogy kevés van-e belőlük, belőlünk - nem tudom, biztos, biztosan kevesebb akad korrekt, jó emberekből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!