Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okok miatt szokott lenni, hogy férfiként el sem tudod képzelni, hogy lehet bármi köztetek egy bizonyos nővel?
...aki amúgy tetszik, sôt, de nem kezdeményezel, mert azt gondolod semmi esély.
Általában miért gondolod ezt?
Általában amikor egy nőnél azt éreztem, hogy TELJESEN más világban élünk. És itt most ne önértékelési zavarra gondolj. Egyszerűen teljesen más közeg, társaság, minden eltér és ettől teljesen megközelíthetetlen, érinthetetlen érzésű az illető. Tudod, mint a színészek a filmekben, akiknek látjuk egy kis szeletkéjét az életüknek (a filmbéli karakter), de nem tudnánk az életük részei lenni. Na kb így.
És itt most nem öndegradáló szemszögből közelítettem meg a dolgot, ámbár úgy is lehetne érezni, hanem csak objektíven.
Példa: esti gimiben egészen tetszett egy osztálytársnőm, aki amúgy világbajnok sportoló volt (bár ezzel nem hencegett, utólag tudtam meg róla), csak valami oknál fogva Ő is estin érettségizett, mint én. Na hát nagyon vonzónak tartottam, tartom, de sosem tudtam volna elképzelni semmit, mert annyira más világban élünk.
Én pl. tisztában vagyok a külső adottságaimmal, és elég sokszor megtapasztaltam már a negatív oldalát és az elutasításokat.
Épp ezért egy szebb csajnál meg sem próbálom.
Mindig azt hallani, békélj meg magaddal, fogadd el magad...a frászt. Jelenleg plasztikai műtétre gyűjtök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!