Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okok miatt szokott lenni, hogy férfiként el sem tudod képzelni, hogy lehet bármi köztetek egy bizonyos nővel?

Figyelt kérdés

...aki amúgy tetszik, sôt, de nem kezdeményezel, mert azt gondolod semmi esély.

Általában miért gondolod ezt?

2023. okt. 3. 20:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos sokszor olyan nőbe szeretek bele, aki túl jó lenne hozzám. Igazából én kb. semmit nem tudnék nyújtani neki, egy idő után úgyis rámunna.
2023. okt. 3. 20:14
 2/7 Ghgj ***** válasza:
100%
Aki veled akar lenni, az tesz érte. Aki nem, az nem. Ezt itt szerintem a kérdést feltevő nők 70 százalékának fel kellene festeni a plafonjára, hogy elalvás előtt memorizálhassák.
2023. okt. 3. 20:15
 3/7 A kérdező kommentje:
1, miben túl jó hozzád? Vagy hogyan?
2023. okt. 3. 20:49
 4/7 anonim ***** válasza:
#3 Számomra tökéletes, én meg egy lúzer vagyok hozzá képest. Úgyis mondhatom, hogy az adott nő a csúcson vagy a piramis tetején van, én meg bőven az alatt.
2023. okt. 3. 20:59
 5/7 Ghgj ***** válasza:
Kérdező, szóval a válaszoló sem jönne össze a nővel, mert kevésnek érzi magát hozzá > nem tesz érte > nem kell neki.
2023. okt. 3. 21:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Általában amikor egy nőnél azt éreztem, hogy TELJESEN más világban élünk. És itt most ne önértékelési zavarra gondolj. Egyszerűen teljesen más közeg, társaság, minden eltér és ettől teljesen megközelíthetetlen, érinthetetlen érzésű az illető. Tudod, mint a színészek a filmekben, akiknek látjuk egy kis szeletkéjét az életüknek (a filmbéli karakter), de nem tudnánk az életük részei lenni. Na kb így.

És itt most nem öndegradáló szemszögből közelítettem meg a dolgot, ámbár úgy is lehetne érezni, hanem csak objektíven.

Példa: esti gimiben egészen tetszett egy osztálytársnőm, aki amúgy világbajnok sportoló volt (bár ezzel nem hencegett, utólag tudtam meg róla), csak valami oknál fogva Ő is estin érettségizett, mint én. Na hát nagyon vonzónak tartottam, tartom, de sosem tudtam volna elképzelni semmit, mert annyira más világban élünk.

2023. okt. 3. 21:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Én pl. tisztában vagyok a külső adottságaimmal, és elég sokszor megtapasztaltam már a negatív oldalát és az elutasításokat.

Épp ezért egy szebb csajnál meg sem próbálom.

Mindig azt hallani, békélj meg magaddal, fogadd el magad...a frászt. Jelenleg plasztikai műtétre gyűjtök.

2023. okt. 3. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!