Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy bizonyos kor felett megváltoznak a nők társkeresési szokásai?
Sosem néztem ki különösen jól. Nem vagyok csúnya egyáltalán, inkább csak átlagos, amit azzal kompenzálok, hogy sokat edzek/sportolok, és nagyon odafigyelek azokra a dolgokra, amiket megtehetek egy előnyösebb külső érdekében (öltözködés, hajviselet, stb).
Gondjaim soha nem voltak a nőkkel, de azért nem csöppent az ölembe soha senki, mindenkiért meg kellett küzdeni így, vagy úgy.
Viszont ahogy telik az idő, úgy van egyre nagyobb sikerem a nőknél. Mintha közel a harminchoz a nők jobban értékelnék az intelligenciát, személyiséget, önállóságot/függetlenséget, egzisztenciát, családalapításra való alkalmasságot, mint korábban. Más is tapasztalta ezt? Mert én nagyon erősen. Mintha most értem volna abba a korba, amikor ki tudom használni az erősségeimet.
Mi ezen a meglévő? Húsz évesen bulizni akar az ember, élvezni az életet. Harminc körül még mindenki el kezd gondolni a jövőre. Férfiak is, nők is.
Fordítva is így van. Biztos hallottad már a feleségnek való kifejezést.
"közelebb a harminchoz olyan 18 éves srácok szednek fel, amilyenekről tinikoromban álmodni sem mertem"
Az igen, 2 napja itt szinte balhé volt abból, hogy 24 éves srácnak 17 éves barátnője van.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Úgy látszik akkor nem számít a kor, ha nő vagy (meg akkor úgy igazából semmi sem).
¯\_(ツ)_/¯
Minden korban más az emberek társkeresési szokásai, mi több, személyenként változó, hiszen mindenki mást keres.
Az önbizalom, mosoly rendkívül vonzó az ellenkező nem számára, kortól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!