Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy bizonyos kor felett megváltoznak a nők társkeresési szokásai?

Figyelt kérdés

Sosem néztem ki különösen jól. Nem vagyok csúnya egyáltalán, inkább csak átlagos, amit azzal kompenzálok, hogy sokat edzek/sportolok, és nagyon odafigyelek azokra a dolgokra, amiket megtehetek egy előnyösebb külső érdekében (öltözködés, hajviselet, stb).

Gondjaim soha nem voltak a nőkkel, de azért nem csöppent az ölembe soha senki, mindenkiért meg kellett küzdeni így, vagy úgy.

Viszont ahogy telik az idő, úgy van egyre nagyobb sikerem a nőknél. Mintha közel a harminchoz a nők jobban értékelnék az intelligenciát, személyiséget, önállóságot/függetlenséget, egzisztenciát, családalapításra való alkalmasságot, mint korábban. Más is tapasztalta ezt? Mert én nagyon erősen. Mintha most értem volna abba a korba, amikor ki tudom használni az erősségeimet.

2023. szept. 13. 17:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan korú nők?
2023. szept. 13. 17:03
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom, mindenki más életszakaszban a legvonzóbb. Pl. én tinikoromban totál ronda voltam, aztán edzés/plasztika/jobb stílus hatására most közelebb a harminchoz olyan 18 éves srácok szednek fel, amilyenekről tinikoromban álmodni sem mertem xd Nem a kor számít, hanem hogy hogy nézel ki, hogy állsz anyagilag, milyen a kisugárzásod, lehet most te ilyen szempontokból jobban állsz, mint pár éve, ezért összességében vonzóbb vagy.
2023. szept. 13. 17:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi ezen a meglévő? Húsz évesen bulizni akar az ember, élvezni az életet. Harminc körül még mindenki el kezd gondolni a jövőre. Férfiak is, nők is.

Fordítva is így van. Biztos hallottad már a feleségnek való kifejezést.

2023. szept. 13. 17:22
 4/11 anonim ***** válasza:
37%

"közelebb a harminchoz olyan 18 éves srácok szednek fel, amilyenekről tinikoromban álmodni sem mertem"

Az igen, 2 napja itt szinte balhé volt abból, hogy 24 éves srácnak 17 éves barátnője van.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Úgy látszik akkor nem számít a kor, ha nő vagy (meg akkor úgy igazából semmi sem).

¯\_(ツ)_/¯

2023. szept. 13. 17:24
 5/11 anonim ***** válasza:
63%
#4 hát kapcsolatra gáz is lenne 24 évesen egy tinivel összejönni, de én nem kapcsolatról beszéltem…
2023. szept. 13. 17:32
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ez mind férfi mind nő esetében így kell legyen ha valaki nem egy duplanulla félcédula. A korral kell hogy egy ember több igényt támasszon a felszín alatti emberi értékeknek különben minek élünk, minek tapasztalunk ha ugyanott tartunk egész életünkben szellemileg. Persze vannak kivételek, az itteni incelek szép példa arra a kevés emberre aki nem fejlődik lelkileg, mentálisan sehová.
2023. szept. 13. 17:38
 7/11 anonim ***** válasza:
87%
Milyen meglepő, hogy idővel változnak az emberek.
2023. szept. 13. 17:40
 8/11 anonim ***** válasza:
40%
Nem értem. Ha tapasztalok valamit a valóságban, miért kell megkérdezni gyakorin, hogy az úgy van-e.
2023. szept. 13. 17:42
 9/11 anonim ***** válasza:

Minden korban más az emberek társkeresési szokásai, mi több, személyenként változó, hiszen mindenki mást keres.

Az önbizalom, mosoly rendkívül vonzó az ellenkező nem számára, kortól függetlenül.

2023. szept. 13. 17:50
 10/11 anonim ***** válasza:
44%
Igen, mivel a nőknek 30körül elkezd lefőni a kávé, így kénytelenek leszállni a faszkörhintáról és keresni egy, a saját kategóriájába tartozó balekot, aki majd eltartja őt.
2023. szept. 13. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!