Megváltozott szaglás,undor bizonyos szagoktól,de meddig?😀
Ez vajon 9 hónapig végigkísér?Bizonyos dolgoknak (pl benzin,öblítő,a párom parfümje🤣,csirkehús,kávé stb...) megváltozott a szaga,konkrétan undorodom tőlük.A munkahelyemen pont a kávégép mellett ülök,gondolhatjátok,hányszor fog el a rosszullét egy nap😁12 hetes terhes vagyok,a reggeli hányinger szerencsére kezd alábbhagyni,na de ez...
Aki volt hasonló cipőben,annak meddig tartott?Végig?Vagy van rá esély,hogy a második trimeszterben már oda tudok bújni a páromhoz,és nem akarok elájulni vezetés közben?😁Második gyermek,a fiammal ilyen nem volt.
Nehéz megmondani nálad hogy lesz, el is múlhat, de akár meg is maradhat.
Én már 30 hetes vagyok és még mindig simán hányingerem lesz meg öklendezek szagoktól :D
Harmadik trimeszterben vagyok. Az undor már nem olyan erős és nem olyan sokmindenre jön elő, mint az elején, de jelentem még mindig tart.
A sült hússal ki lehet kergetni a világból konkrétan, pedig nem voltam/vagyok vega. 7. hónapja tiltólistás itthon a hús sütés, ha itthon vagyok. :D
Nekem végig maradt. A párom illatát alapvetően imádom, de terhesen egyszerűen undorodtam tőle. Alig bírtam egy ágyban feküdni vele.
Ezen kívül kávé, parfüm, dezodor, tusfürdő, főtt kukorica, chilis bab, oregánó, bazsalikom, péksütemény szag a boltokban. Úgy mentem vásárolni, hogy mindig volt nálam egy hányó zacskó, hátha. Szerencsére egyszer sem hánytam, de nagyon rossz volt ez a szagérzékenység.
Szülés után hála isten már nem volt semmi. Mondjuk az egyik volt kedvenc dezodoromat azóta is utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!