Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megváltozott szaglás,undor...

Megváltozott szaglás,undor bizonyos szagoktól,de meddig?😀

Figyelt kérdés

Ez vajon 9 hónapig végigkísér?Bizonyos dolgoknak (pl benzin,öblítő,a párom parfümje🤣,csirkehús,kávé stb...) megváltozott a szaga,konkrétan undorodom tőlük.A munkahelyemen pont a kávégép mellett ülök,gondolhatjátok,hányszor fog el a rosszullét egy nap😁12 hetes terhes vagyok,a reggeli hányinger szerencsére kezd alábbhagyni,na de ez...

Aki volt hasonló cipőben,annak meddig tartott?Végig?Vagy van rá esély,hogy a második trimeszterben már oda tudok bújni a páromhoz,és nem akarok elájulni vezetés közben?😁Második gyermek,a fiammal ilyen nem volt.

2022. márc. 3. 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz megmondani nálad hogy lesz, el is múlhat, de akár meg is maradhat.

Én már 30 hetes vagyok és még mindig simán hányingerem lesz meg öklendezek szagoktól :D

2022. márc. 3. 19:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem végig megmaradt a lányomnál, a férjem kedvesen pont akkor vitt parfümöket szagolgatni, nem hitte el, hogy rosszul vagyok. Szülés után állt vissza, kiderült hogy rettenetesen jó illatú parfümöt sikerült választanom.
2022. márc. 3. 20:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Harmadik trimeszterben vagyok. Az undor már nem olyan erős és nem olyan sokmindenre jön elő, mint az elején, de jelentem még mindig tart.

A sült hússal ki lehet kergetni a világból konkrétan, pedig nem voltam/vagyok vega. 7. hónapja tiltólistás itthon a hús sütés, ha itthon vagyok. :D

2022. márc. 3. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jelen. 18 hetes holnap.. és a kávé.. a kék coccolino öblítő.. a kék orbit rágó.. áh kivagyok tőlük.. fogkrém.. fogmosás nálam borzalmas.. majd behányok minden alkalommal. Szerintem nem kizárt hogy ezek már maradnak a vègèig.. 2x kisfiút mondtak. Van màr egy lányom nála semmi ilyesmi nem volt.
2022. márc. 3. 20:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem végig maradt. A párom illatát alapvetően imádom, de terhesen egyszerűen undorodtam tőle. Alig bírtam egy ágyban feküdni vele.

Ezen kívül kávé, parfüm, dezodor, tusfürdő, főtt kukorica, chilis bab, oregánó, bazsalikom, péksütemény szag a boltokban. Úgy mentem vásárolni, hogy mindig volt nálam egy hányó zacskó, hátha. Szerencsére egyszer sem hánytam, de nagyon rossz volt ez a szagérzékenység.

Szülés után hála isten már nem volt semmi. Mondjuk az egyik volt kedvenc dezodoromat azóta is utálom.

2022. márc. 3. 22:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Szép kilátások 😁Hát,ez van,lélekben felkészültem amúgy,hogy végig ez lesz.
2022. márc. 4. 11:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom,nézi-e valaki ezt a kérdést,de a jövőbeli sorstársaimnak üzenem:megszületett a kisfiam,most 4 hetes és sajnos még mindig van amitől undorodom.Jobb lett a helyzet,de még nem olyan mint a terhesség előtt volt.
2022. okt. 17. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!