Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azokból a bizonyos jófiúkból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azokból a bizonyos jófiúkból baromi kevés van?

Figyelt kérdés
Sokan mondják azt hogy a jófiúk nem kellenek a nőknek mert unalmasak és társai de valahogy én úgy érzem hogy ezek a jó fiúk nem is igazán jó fiúk, csak érdekből azok és a nők ezt megérzik szerintem, az igazán jó fiúkból baromi kevés van, talán a férfiak max 5 - 10% a lehet akik tényleg jók, jó emberek és azok igenis kellenek a nőknek...
2023. dec. 2. 13:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
12%
Van baj rendesen.
2023. dec. 2. 13:14
 2/15 anonim ***** válasza:
84%

Ja, van néhány lánybarátom, akik ezt "jófiú komplexusnak" nevezik:D

Van benne valami. Főleg azokra a férfiakra mondják,akik folyton hangoztatják, hogy ők mennyire jófiúk, de közben egyáltalán nem kedvesek,csak úgy tesznek ideig-óráig, általában tele vannak elfojtott agresszióval és társaival.

Én ennek az ellenkezője vagyok, így első ránézésre sokkal rosszabbnak tűnök, mint amilyen valójában vagyok, mert van egy kicsit ironikus,néha durva vicceket toló stílusom,ami megriaszthat egyeseket,de aki jobban ismer, tudja, hogy kenyérre lehet kenni valójában.

2023. dec. 2. 13:16
 3/15 anonim ***** válasza:
83%

1. Egyrészt az amit Te is mondasz hogy sok esetben ezek az emberek tényleg egy dolog miatt jófiúk, és ez az hogy meg akarnak fektetni valakit.

2. Itt a gyk-n is sok példát olvasni arra hogy figurák leírják hogy ők mennyire jó emberek, mennyire rendes férfiak, mennyire szeretik a nőket, aztán reakciókra írnak még két választ és már abból süt hogy ők valószínűleg a való életben azért annyira nem jófejek (és akkor most nagyon enyhén fogalmaztam).

3. És akkor amit azért talán érdemes belátni hogy ha nagyon megalkuvó, nagyon "people pleaser" vagy az a legtöbbször nem lesz vonzó tulajdonság. De nem csak szerelemben, hatraltathat munkahelyen, családi életben, üzleti életben , sportban stb.

2023. dec. 2. 13:17
 4/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nincsenek annyira kevesen, ahogy a kettes is írja, egy csomó férfi van, aki adja a nagy vagányt társaságban, de kapcsolatban meg teljesen mások, ők az igazi jó fiúk, ha a hagyományos pozitív tulajdonságokat nézzük, nem azok, akik elmebeteg módon rinyálnak az egész világra, tele vannak elfojtott agresszióval ami állításuk szerint egy pillanat alatt megszűnne, ha lenne barátnő.
2023. dec. 2. 13:22
 5/15 anonim ***** válasza:
24%
Ezek a nők sem azok az igazi helyes, bajos, aranyosak akik ezt eszre veszik.
2023. dec. 2. 13:45
 6/15 anonim ***** válasza:
23%
Akkor is külső alapján fog eldőlni, hogy tetszel neki, ha jó fiú vagy, ha nem. Az számít, hogy mennyire vonzódik hozzád, és az bizony 90%-ban külső függvénye.
2023. dec. 2. 13:49
 7/15 anonim ***** válasza:
63%

Jó fiúnak hívják magukat, de igazából csak gyámoltalanok és töketlenek.

Férfiként mondom, hogy ismertem pár ilyen "jó fiút", de igazából elég kicsinyesek és úgy összességében szar alakok voltak.

2023. dec. 2. 14:07
 8/15 anonim ***** válasza:
20%

Vannak "jófiúk", azaz normális srácok, de legyünk őszinték, a nők jelentős része észre sem veszi őket.

Miért? Mert nem hangoskodó, kivagyizó, magamutogató alakok. Meg eleve, 1000 pasiból hány kiesik az ismerkedésedből, mert nős, 180 alatti, 35+ éves, csóró,...?

2023. dec. 2. 14:12
 9/15 anonim ***** válasza:
95%

Ezt én is tapasztalom főleg incelek részéről, bizonygatják milyen jófiúk, ők nem kellenek senkinek főleg nem jó nőknek (alap nekik jó nő kell), és persze mindenki hibás, elsősorban a nők mert nekik ők nem kellenek, mert szerintük a nőknek a szépfiúk/szemét szépfiúk/gazdag kőbunkók kellenek.

Aztán ha kivételesen nőhöz jutnak aki normális, rendes, azon vezetik le a rejtett, elfojtott agressziójukat, az előző párkapcsolati sikertelenségüket, ha egy tényleg bunkó nő beszólt nekik, vagy valaki csak elutasította.

Aztán ha el vannak hagyva, a nő szemét és ők nem kellenek senkinek.

Néha nem árt magunkba is nézni, nem mindig a másikat hibáztatni.

Vannak szemét nők és pasik, de nem lehet a sérelmeket cipelni egész életünkben és levezetni a párunkon.

Dolgozni kell magunkon is.

Visszatérve, aki nagyon bizonygatja milyen jófiú, pont hogy nem az.

Konkrét példát is tudok. Ronda is volt, igénytelen, bunkó és tutyi-mutyi, mindig jó nőkre hajtott, aztán bizonygatta azért nem kell a nőknek mert ő rendes és a nők a rossz fiúkat szeretik.

Közben pedig lehetett volna határozottabb és kevésbé bunkó...Meg ápoltabb.

Nem a szavakat kell nézni valaki mit mond magáról, azt hogy cselekszik.

Az igazi jófiú ritka.

Én is jobb szeretnék jófiút, az se baj ha úgymond unalmas (attól függ, kinek mi), csak legyen nyugodt életem.

2023. dec. 2. 14:18
 10/15 anonim ***** válasza:
79%
Igen igazad van. Addig jófiúk, amíg te megfelelsz nekik mindenben, vagy amíg meg nem dugnak. Meg van aki azt hiszi hogy attól még hogy ő nem megcsalóa fajta meg nem egy kőbunkó ezért ő jó társ lenne de ez kevés...
2023. dec. 2. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!