Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy bizonyos kor felett hogyan lehet áthidalni a szexuális tapasztalatlanság bénító hatását?
Mai világban igazából a szex központi szerepet játszik a párkapcsolatban és egyértelmű elvárás az, hogy jól működjön. Ez teljesen érthető is, de vannak emberek, akik valamilyen okok miatt nem szereznek kellő tapasztalatot tini koruktól kezdődően és ennek a hátrányát felnőttként is viszik tovább.
Ez főleg elsősorban férfiakat érint, mert nőknél azért sokkal kevésbé számít hátránynak. Férfiaknál pont az lenne az elvárt, hogy legyen önbizalma és jó kisugárzása, de az meg akkor lenne, ha volna tapasztalata is. Szóval ez ilyen oda-vissza dolog kicsit, mert tapasztalatot úgy lehet szerezni, ha vonzóvá válsz, de ahhoz valódi önbizalom kell, azt meg nem lehet megjátszani. És logikusan végiggondolva igazuk is van a nőknek, hogy tiniként lehet bénázni, de felnőttként már illene előbb tartani és teljesíteni. Hogyan lehet feloldani ezt a problémát?
Attól, hogy megdugsz 200 nőt, még nem biztos hogy jó is leszel a szexben.
Életem során 5 pasival voltam, mégis azt kaptam attól az 5-től, hogy jó vagyok az ágyban. Az utolsó konkrétan sokkot kapott, hogy így még soha senki nem "ápolta" le.
Őszinteséggel, nyíltsággal, kommunikációval.
Fogadd el, hogy ez a helyzet, vállald fel. Így továbbra is lehet önbizalmad, azzal együtt, hogy tudod, még nem próbáltad.
Kérdező, nem kell hozzá sok. Alap szinten legyél tisztában vele, mi hogyan működik, ezen felül pedig odafigyelés és kommunikáció (verbális és nonverbális) a legfontosabb készségek - ha ezek megvannak, villámgyorsan bele fogsz jönni a szexbe.
NE beszélj róla, az őszinteség ebben az esetben a legrosszabb taktika. Kifejezetten későn estem át ezeken a mérföldköveken, 23 évesen lett az első barátnőm és 27 évesen veszítettem el a szüzességemet (egy másik kapcsolatban), de ha őszintén beszélek róla, máig egyedül lennék. Ha már az elején kiderül, hogy huszon-x-éves korod ellenére neked még soha nem jött össze senkivel, a másik el fog könyvelni egy rakás szerencsétlenségnek, és még ha ad is esélyt, erősen befolyásolni fogja a rólad alkotott képét. NE beszélj róla. Még ha kicsit ügyetlen vagy félénk is vagy, akkor is leginkább arra fog gondolni, hogy oké hát valaki alaptermészetileg ilyen, de az átlagból kiindulva azt nem fogja hinni, hogy még sosem volt barátnőd, vagy még szűz vagy. (kivéve, ha látványosan gyengék az emberi/társas készségeid, de hát akkor meg alapból megette a fene az egész ismerkedést)
Szóval ráérsz elmondani, amikor már egy ideje együtt vagytok, bizonyítottan jól érzitek magatokat együtt, jókat szexeltek, bizalmas dolgokat megbeszéltek.
Én az előzővel nagyon egyetértek és én is óvva intelek attól, hogy minden csak rád tartozó dolgot alázatosan kitálalj az ismerkedés elején egy szinte még idegennek.
Szerintem NE mondd el hogy ilyen szűz és olyan tapasztalatlan vagy, hanem csak tegyél úgy, és csináld úgy, mintha mindig is ezt csináltad volna. És ennyit kell tenned, nem pedig fölöslegesen vallani arról, ami nem életed legnagyobb sikere. Én 24 évesen veszítettem és ezt a párom nem is tudta.
1) A szex minden partnerrel más. Sok nőnek eleve nincs is hüvelyi orgazmusa. Ők vagy tudják már, hogy hogyan jutnak a csúcsra csiklóval, ilyenkor ők “tanítják be” a partnert, vagy még ők sem tudják és így együtt kísérletezitek ki. (Nők közt ugyanúgy sokaknak nem volt még értékelhető szexuális kapcsolatuk és nem szükségszerűen azért, mert esetleg defektesek lennének.) De ugyanez áll a hüvelyi orgazmusnál is, mert annyira eltérőek a vaginák is - itt érzékeny, ott érzékeny, szoros, tág stb. - hogy a nő vezet rá, ill. együtt kísérletezitek ki, hogy a te eszközeiddel neki hogyan jó. Szexben is nagyon fontos a szóbeli kommunikáció, kérdezz, hogy hogy jó, ha így csinálom, ha úgy csinálom, mert egy rossz mozgás kellemetlenné, fájdalmassá is válhat mind csiklón, mind hüvelyben.
2) Nem, alapvetően az önbizalomra nem ilyenek hatnak, szexuális sikerektől több önbizalmad nem lesz, mert az önértékelés kb.az 5.életévig eldől. Később önismereti munkával gyurmázható, pl. pszichoterapeutával.
Sehogy. A legtöbb pasi és csaj 14 éves kora óta rendszeres nem életet él, most ezekkel szemben te nem fogsz tudni áthidalni semmit sem. Ráadásul ahogy telik az idő, úgy egyre nehezebb nőzni meg alkalmit összehozni.
Annyit tudsz csinálni, hogy olvasol dolgokról, női anatómiáról, erogén zónákról, praktikákról, csókolásról, stb. Majd elmész prostihoz, hogy ne legyél egy gátlásos, remegő lábú szűz, és tudd gyakorolni azt, amiről olvastál, és veszel egy műpuncit, hogy sokáig bírd.
Illetve ódzkodj az őszinteségtől, ezekről semmit nem mondj, mert akkor soha nem lesz párod, ha a kiszemelt nagyon akar tudni valamit az exekről, akkor hazudj be valami jó előre logikusan felépített sztorit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!