Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy bizonyos kor felett hogyan lehet áthidalni a szexuális tapasztalatlanság bénító hatását?

Figyelt kérdés

Mai világban igazából a szex központi szerepet játszik a párkapcsolatban és egyértelmű elvárás az, hogy jól működjön. Ez teljesen érthető is, de vannak emberek, akik valamilyen okok miatt nem szereznek kellő tapasztalatot tini koruktól kezdődően és ennek a hátrányát felnőttként is viszik tovább.

Ez főleg elsősorban férfiakat érint, mert nőknél azért sokkal kevésbé számít hátránynak. Férfiaknál pont az lenne az elvárt, hogy legyen önbizalma és jó kisugárzása, de az meg akkor lenne, ha volna tapasztalata is. Szóval ez ilyen oda-vissza dolog kicsit, mert tapasztalatot úgy lehet szerezni, ha vonzóvá válsz, de ahhoz valódi önbizalom kell, azt meg nem lehet megjátszani. És logikusan végiggondolva igazuk is van a nőknek, hogy tiniként lehet bénázni, de felnőttként már illene előbb tartani és teljesíteni. Hogyan lehet feloldani ezt a problémát?

2023. febr. 20. 18:15
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
49%

Ha nem tudod értelmezni nem az én hibám.

Szűz volt a pasi és elmonda. Ha nem mondta volna el is rájöttem volna.

Általában a nők a kommunikatívabbak és a férfiak zárkoznak el. Attól hogy neked csak rossz tapasztalatod volt eddig ez így van.

De igazából mindegy kommunikálni kell. Vagy hogy godnoltad? Semmit nem beszéltek meg?

Lehet hogy első alkalommal tökéletes lesz a teljesítmény de valljuk be ennek kicsi az esélye főleg ha szégyenli és nagy a nyomás. Melyik a jobb tudni hogy szűz és megbeszélni vagy azt hinni hogy tapasztalt és csalódni? Utána meg persze a csaj a hibás mindenért.

Legyen már annyi egy felnőtt emberben hogy ezt elmondja, persze mindig könnyebb hallgatni. Ha erre nem képes inkább ne is próbálkozzon. Később se fog elmodnani semmit.

2023. márc. 14. 18:25
 22/70 anonim ***** válasza:
76%

Nem biztos, hogy rájöttél volna.

A nők nem kommunikatívabbak, csak ezt hangoztatják. Honnan az anyádból tudod, hogy rossz tapasztalataim voltak?

Nem kicsi az esélye.

Ezt nehéz bevallani, főleg egy felnőttnek. Könnyebb hallgatni... persze, ha a te kis szégyenletes titkaidról, múltadról lenne szó, akkor az mindjárt más lenne, ha kussolnál.

2023. márc. 14. 18:32
 23/70 anonim ***** válasza:
49%

Mivel már másodjára hozod fel a nőket. Mind a 2 nemnek meg kell beszélnie a dolgaikat. Amúgy nézz utána.

De rájöttem volna, annyira béna volt hogy a végén én csináltam mindent. A gumit se bírta felhúzni mert izgult. Nem zavart mert tudtam hogy szűz. A 2. Menet már sokkal jobb volt.

Ha ennyire nem bízik bennem a párom hogy ennyit nem mond el akkor nem is akarom a kapcsolatot. Ha párkapcsolatról van szó a szex egy bensőséges dolog, kell a bizalom és a tisztelet, el kell mondani. Mi értelme titkolni?

2023. márc. 14. 18:38
 24/70 anonim ***** válasza:
73%
Én anno bevalottam és pont emiatt gerjedt ràm a hölgy :D
2023. márc. 14. 19:01
 25/70 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem is vonzó tud lenni ha ő neked az első.
2023. márc. 14. 19:03
 26/70 anonim ***** válasza:
66%

Mit kellett csinálnod? Másnál lehet nem jöttél volna rá. A gumifelhúzás amúgyis a nő dolga.

Nem véletlenül titkolják. Te sem mondanád el a számodra kínos dolgokat

2023. márc. 14. 19:17
 27/70 anonim ***** válasza:
49%

26

Nincs olyan hogy a nő dolga, majd ezt mindenki eldönti.

Ha ennyit nem mer elmondani akkor mit akar? Ebből hogy lesz egy egészséges kapcsolat? Ha előttem szégyelni inkább hagyjuk.

2023. márc. 14. 19:45
 28/70 anonim ***** válasza:
100%

27

Jobb ha ő csinálja.

Bármit csak ezt nem. A te titkaid miért lennének rendben?

2023. márc. 14. 19:48
 29/70 anonim ***** válasza:
49%

Ha megbízik benne elmondom neki a titkaimat.

De olyat se csinálunk hogy megbeszéljük hogy elmegyünk kocsikázni majd kiderül hogy nem tudok vezetni. Ez is alap dolog hogy előtte elmondom

2023. márc. 14. 19:52
 30/70 anonim ***** válasza:
66%
Szar a példád. Ez más.
2023. márc. 14. 19:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!