Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy bizonyos kor felett hogyan lehet áthidalni a szexuális tapasztalatlanság bénító hatását?

Figyelt kérdés

Mai világban igazából a szex központi szerepet játszik a párkapcsolatban és egyértelmű elvárás az, hogy jól működjön. Ez teljesen érthető is, de vannak emberek, akik valamilyen okok miatt nem szereznek kellő tapasztalatot tini koruktól kezdődően és ennek a hátrányát felnőttként is viszik tovább.

Ez főleg elsősorban férfiakat érint, mert nőknél azért sokkal kevésbé számít hátránynak. Férfiaknál pont az lenne az elvárt, hogy legyen önbizalma és jó kisugárzása, de az meg akkor lenne, ha volna tapasztalata is. Szóval ez ilyen oda-vissza dolog kicsit, mert tapasztalatot úgy lehet szerezni, ha vonzóvá válsz, de ahhoz valódi önbizalom kell, azt meg nem lehet megjátszani. És logikusan végiggondolva igazuk is van a nőknek, hogy tiniként lehet bénázni, de felnőttként már illene előbb tartani és teljesíteni. Hogyan lehet feloldani ezt a problémát?

2023. febr. 20. 18:15
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
22%

Dugni akartok vagy párkapcsolatot?

Én 22 évesen vesztettem el és párkapcsolatot akartam.

Elmondtam neki mert úgy voltam vele ha kinevet vagy otthagy akkor jobb is mert ilyen barátnő nekem nem kell. Később is otthagyott volna másért. Emberileg nem illettünk volna össze.

Azóta is együtt vagyunk és ő is örült hogy elmondtam.

Ha csak dugni akartok akkor hajrá

2023. márc. 18. 11:17
 62/70 anonim ***** válasza:
71%

58!

Valamit elmondani meg idiótaság.

59-nél a pont!!!

60!

Nem, ez a legtöbb nő fejébe van.

2023. márc. 18. 12:08
 63/70 anonim ***** válasza:
71%

61!

Aki kapcsolatot akar, az mindkettőt akarja.

2023. márc. 18. 12:09
 64/70 anonim ***** válasza:
58%
22 évesen még nem furcsa/ijesztő másoknak, ha szűz vagy. Próbáltad volna ugyanezt 32 évesen.
2023. márc. 18. 13:00
 65/70 anonim ***** válasza:
60%

64!

Akkor még inkább.

2023. márc. 18. 13:04
 66/70 anonim ***** válasza:
40%

64

Nekem gáz volt. Ugyan azt éreztem.

63.

Nem. Nem mindegy hogy CSAK szexet akarsz vagy párkapcsolatot is mert ha párkapcsolatot is akkor biznod kell a párodban.

Én nem jöttem volna össze egy olyan nővel aki ezt gáznak tartja és nevet rajta. Nem ugyan az az értékrendünk. Nem lettünk volna boldogak.

"Valamit elmondani meg idiótaság."

A párkapcsolatot akarta akkor beszélnénetek kell mindentől. Máshogy nem megy.

2023. márc. 18. 16:30
 67/70 anonim ***** válasza:
100%
66-os vagyok még annyit 32 évesen se akartam volna olyan nővel kezdeni aki megalázna emiatt, jobb ha előtte derül ki. Ha emiatt elhagy más miatt is elhagyna.
2023. márc. 18. 16:32
 68/70 anonim ***** válasza:
73%

67

Nem fogják megérteni. Könnyebb a nőt hibáztatni, mint bevallani az igazat magának és a partnerének is.

2023. márc. 18. 16:39
 69/70 anonim ***** válasza:
54%
Jó két altról önmagaddal beszélgetni, mi?
2023. márc. 19. 08:07
 70/70 anonim ***** válasza:
71%

69

Nem tudom, mond meg te milyen?

Vannak akik nem értenek veled egyet, nem olyan nehéz ezt elfogadni csak próbálkozni kell.

2023. márc. 19. 08:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!