Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit jelent a férfiak szemében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent a férfiak szemében így nyáron az a bizonyos "kihívó öltözet"?

Figyelt kérdés
Sokfelé olvasom, hogy a nők kihívóan öltözködnek bezzeg hozzájuk szólni ismerkedés céljából nem lehet. De őszintén szólva én nem látok szinte senkit akinek az öltözékére el lehetne mondani, hogy kihívó. De én nő vagyok szóval lehet ami nekem nem kihívó az egy férfinak már az, ezért érdekelne mert akkor lehet én is "kihívó" vagyok csak nem tudok róla.
2023. júl. 3. 08:55
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
70%
Nő vagyok, de ha valakinek a valaga csöcse kint van, az kihívó. Az izléses öltözködés ott kezdődik, hogy ha felül nyitottabb felsőt hordunk, a lábakat kell takarni, ha felül zártabb, akkor meg a lábakat lehet mutatni. Innentől már ízlés dolga kinek mit takar mennyi a nyitottság.
2023. júl. 3. 09:03
 2/33 anonim ***** válasza:
90%

Hát pölö

[link]

2023. júl. 3. 09:08
 3/33 anonim ***** válasza:
88%
A 20 év körülieknél látom a mell alá éppen érő mélyen kivágott top+a farmer short ami alól szinte kilóg a bugyi is a seggükkel együtt.
2023. júl. 3. 09:08
 4/33 A kérdező kommentje:
Szerintem is ezek kihívóak, csak én ilyet nem látok az utca emberén.
2023. júl. 3. 09:10
 5/33 anonim ***** válasza:
85%
3# ott a pont.
2023. júl. 3. 09:13
 6/33 anonim ***** válasza:
77%

Igazából már egy sima haspóló elég szexi, azaz ilyen értelemben kihívó.

De ami úgy túlzás lehet az ilyen embereknek, az a seggkitevős short, meg az olyan átlátszó ruhák amiben kb meztelen vagy.

Pszichológiai szempontból egyébként nem problémás, mivel maga a meztelenség is egy természetes dolog. Simán lehetne meztelen sétálgatni, nem őrülnének meg az emberek. Ez az álerkölcsösség és szemérmesség csak a keresztény kultúra hozománya.

(Erre szokták mondani, hogy "akkor lehetne dugni is az utcán?". Nos a szexualitás már más kérdés mert az a gyerek fejlődésébe elég durván bele tud rondítani. Nem tudja kezelni a dolgot, mivel nincs még kifejlődve rendesen a szexualitása)

2023. júl. 3. 09:17
 7/33 anonim ***** válasza:
74%
Semmilyen kihívó ruha nem jogosít fel arra, hogy azt higgye bárki is, hogy szabad a pálya és felháborodjon az elutasításon.
2023. júl. 3. 09:18
 8/33 anonim ***** válasza:
81%

Persze ezzel nem azt mondom, hogy akkor járjon mindenki meztelen, mert a figyelmet azt eléggé elterelné a munkáról vagy bármiről.

2023. júl. 3. 09:25
 9/33 NTBS ***** válasza:
88%
Olyan felső, amiből kiesik a cici. Olyan ,, rövidnadrág,, amiből ki van a fenék Alsó része vagy több.
2023. júl. 3. 09:43
 10/33 anonim ***** válasza:
75%

Egyemmeg így 2023-ban...

Nyár van, hetven fok, szerintem mindenki azt vesz fel, amit akar. Aki még mindig ott tart mentálisan, hogy 'há persze, hogy megb.sszák, minek van shortban', az majd csak kihal idővel.

2023. júl. 3. 09:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!