Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit jelent a férfiak szemében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent a férfiak szemében így nyáron az a bizonyos "kihívó öltözet"?

Figyelt kérdés
Sokfelé olvasom, hogy a nők kihívóan öltözködnek bezzeg hozzájuk szólni ismerkedés céljából nem lehet. De őszintén szólva én nem látok szinte senkit akinek az öltözékére el lehetne mondani, hogy kihívó. De én nő vagyok szóval lehet ami nekem nem kihívó az egy férfinak már az, ezért érdekelne mert akkor lehet én is "kihívó" vagyok csak nem tudok róla.
2023. júl. 3. 08:55
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Valójában ez tényleg egy kulcskérdés.

Mert azon még lehet vitázni hogy strandon meg utcán lehet e különböző az elvárás.

De az hogy egyik város utcáján oké, másik város utcáján meg nem oké... Hát ez elég erősen abba az irányba dönti a dolgot, hogy akkor mindenhol oké a lenge öltözet

2023. júl. 3. 16:33
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Nos igen,vannak azok a fajta jó csajok,akiket nyári ruhában és kiskosztümben is megszólnak,mert bármiben brutális szexuális energiát sugároznak.

Ilyen szempontból inkább csak azt vedd fel,amiben jól érzed magad,aztán mások véleménye meg pont húszadrangú dolog...

2023. júl. 3. 20:30
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Erősen függ attól is, hogy ki viseli, van akin minden elég szexisen áll.
2023. júl. 3. 23:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!