Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire fel ezek az igények?

Figyelt kérdés

Nem rég szakítottam párommal és úgy gondoltam készen állok egy új kapcsolatra, ezért elkezdtem a társkeresést.

Az alábbi nőkkel találkoztam:

- Nettó 280as kereset, évi 4 nyaralás, minden hétvégén valami program

- Nettó 700e forintos kereset alatt nem vagy neki ember, anyu vette neki a lakást és az autóját is.

Mindkettő középszerű nő volt és egyik se keresett közel annyit se mint én (nettó:600 e forint). Nem értem mire alapozzák az elvárásaikat, ha maguknak se tudják őket megteremteni.

Nektek mi a véleményetek erről? Sok ilyennel találkoztok?

Kicsit kiábrándított ez a két egyed.

29F

2023. nov. 28. 11:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
59%

Csak párt keresel, vagy szeretnél egyszer gyerekeket is?

"Sok ilyennel találkoztok?"

Soha nem találkoztam ilyennel, hogy valaki ismerkedési időszakban a fizetésem, illetve az anyagi helyzetem iránt érdeklődött volna, és én sem kérdezősködtem ilyesmiről.

2023. nov. 28. 16:32
 22/26 A kérdező kommentje:

Úgy tűnik hogy csak én fogtam ki két rosszat.

Nyilván szeretnék gyereket is egyszer, de ezt miért kérded?

2023. nov. 28. 16:33
 23/26 anonim ***** válasza:
2023. nov. 28. 16:59
 24/26 anonim ***** válasza:
18%
Kerdezo azokkal a nökkel nem kell foglalkozni. Sot, egyre tobb olyat olvasok, hogy egyik masik nönek havi x szaz ezer ft az elvarasa, es utana kezd a pasival csak, ez eleve kiabrandito. Hogy lehet penzbe merni egy masik ember erteket, nem azt mondom mindenkinek legyen elvarasai, de szerintem csak annyi amennyit ö maga is el bir erni. Ha meg az anyuci apuci vette a kocsit hazat akkor mond meg neki hogy fogja be a kis pofajat, mert a szulei nelkul csoves p...a lenne, tehat neki pont ne legyenek semmi elvarasai.
2023. nov. 28. 17:15
 25/26 anonim ***** válasza:
61%

"Pedig lehet csak annyit mondott szeret utazni vagy nyaralni a parjaval, ha lehetne eljarna evente tobbszor is. Te ebbol mar azt gondolod a penzed akarja es hatlmas igenyek."

Nézd meg az itteni Incelek kérdéseit. Eleve szentségsértésnek veszik, ha valaki olyan "haszontalan" hobbira szentel időt mint az utazás :D

2023. nov. 29. 09:40
 26/26 A kérdező kommentje:

24 - Maximálisan igazad van.

25 - Incelkém, távozz! :)

2023. nov. 29. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!