Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ugyanolyan igények mellett is egyforma nehéz lehet a komoly kapcsolat találása a férfiak és a nők között?
Férfi vagyok és látom hogy mi megy a társkeresőkön, mert rajta vagyok páran, de valahogy elgondolkoztam hogy lehet hogy attól még hogy 1000 levelet kap, ugyanannyira nehéz lehet a társkeresés a férfiaknak mint a nőknek, ugyanis nagyon sok átlagos nőn látom azt hogy nem magasak az igények mégsem talál társat mert egyszerűen borzalmas a férfiak felhozatala, valóban csak leginkább szexet akarnak, valamint azzal hogy a férfiak lejjebb adják az igényeket átverik magukat is és a nőt is, mert ha lejjebb adják az igényeket abból nem lehet komoly kapcsolat.
Mert attól még hogy nagy a kereslet a nők iránt messze nem jelenti azt hogy könnyebb a nőknek a társkeresés valahogy egyre jobban látom ezt még ugyanolyan igények mellett sem
sok az agyalás nem?
Attól függ, ki mekkora akdályokat tesz maga elé, amit úgy bebetonoz, hogy tréellel sem lehet elhordani /direkt irtam igy/!
Nem mindegy, hogy akarásból, és nyögésből akartok párkapcsolatot, vagy csak elengeditek a görcsöt erről az egész párkapcsolatosdiról.
Minél jobban nyögsz a témán annál kevésbbé jön a várva várt siker..
lazitani kellene a gyeplőn tenni a dolgodat, és ...
Szerintem a pasiknak konnyebb mert nekik szexre megfwlel az összes.
Egy nő meg nem szexet akar es nem felel meg csak 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!