Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan reagálnátok, ha öyyzejönnétek egy pasival, és mikor készülődnétek aludni, akkor látnátok, hogy ugyanolyan hálóing van rajta, mint rajtatok?
Elnevetném magamat és hazamennék.
Kivéve ha férfi hálóing, de az meg rajtam nem fordulna elő.
Mikor húsz elején voltunk, még hordtuk néha egymás ruháit amik persze uniszexek voltak póló, sportpulcsi, farmerek, de ma már nem fordulhat elő normál esetben.
Hát minthogy az én hálóingem a semmi, ezért ez teljesen normális dolog lenne.
De abban az esetben, ha én egy szép csipkekombinéban megyek aludni, ő meg szintén, akkor azért elég nagyot néznék. Kiröhögném. Az is lehet, hogy soha többet nem találkoznék vele.
Megmosolyognám valószínüleg, de nem röhögném ki. A mosolyt is inkább kedveskedő értelemben.
Nincs ellenvetésem ha valakinek a hálóing a kényelmesebb, legyen annak akármilyen mintázata vagy színe. Mindenki aludjon abba ami neki tetszik, meg kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!