Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tudtátok az igények lejjebb adásával elviselni az így megszerzett párotokat?
Meddig lehet fenntartani egy olyan kapcsolatot, ami nem a szerelemre, szeretetre alapul, hanem arra, hogy nem volt más? Mert ha nem találsz párt, de nagyon szeretnél, akkor az csak úgy működik, hogyha össze jössz olyannal, aki neked nem tetszik és nem vonzó.
Itt most nem arra vagyok kíváncsi, akiknél később elmúlt a szerelem és a szeretet, hanem akiknél eleve nem volt ilyen.
1 év
De azóta már randizni sem merek, mert rettegek, hogy nem fogok vonzódni a randipartnerhez és kellemetlen lesz
Hát kérdés, hogy mit értünk az igény lejjebb adása alatt.
Az egyik csúnyácska barátnőm sokára, de megértette, hogy nem fog lehullani neki az égből egy fullosan szexi, jóképű, vadító, gazdag főherceg, és elkezdett a saját szintjén keresgélni.
Úgy látom jól megvan a szintén elég egyszerű külsejű barátjával.
Szerintem a szellemi / lelki / anyagi síkon történő megalkuvás sokkal rosszabb.
Nálam is 1 év volt.
Kiprobaltam sok csalódas után a csendes rendes segítő tipust.
Gondoltam mint a régi idokben amikor a nőmet hozzáadják valakihez majd megszeretem meg ilyenek.
Hát nem az lett.
1 év után már azt is utáltam ha csak levegőt vesz. Addig bírtam vele. Korrekten empatikusan szakítottam.
A kapcsolat végén megcsalós elhagyós pasikkal tovább tartottak bőven a kapcsolataim mint a rendessel..
Életem első és máig egyetlen kapcsolata talán ilyen volt.
A lány kezdeményezett nálam, de nekem olyan hű de nagyon nem jött be, főleg külsőre. Nem volt kifejezetten csúnya, de nem igazán hozzá hasonló barátnőre vágytam. Objektíven nézve én azért jóval jobb pasi voltam külsőre, mint amennyire jó nő volt ő.
Viszont ahogy találkozgattunk, beszélgettünk, egészen megkedveltem és elkezdtem egyre szebbnek is látni. Inkább olyan dolgokra koncentráltam, ha kizárólag csak a külsőt vesszük alapul, ami nagyon tetszett benne: a mosolya, a szemei, a haja stb.
Szerintem egyébként a kedvemért talán jobban is adott magára, de lehet hogy ezt csak én képzeltem be magamnak.
Aztán miután összej9ttünk egyre jobban megtetszett (még inkább) és nagyon beleszerettem úgy voltam vele, hogy eddig idióta elképzeléseim voltak, és egy tök jó barátnőm lett, akivel minél hosszabb távon akarok együtt lenni.
Aztán 3 évig tartott a dolog, de végül ő csalt meg és dobott ki engem. Ironikus.
És az is, hogy neki azóta van kapcsolata, nekem pedig nincs és már esélyt sem látok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!