Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik az “alap dolgok” egy férfinak, ha a férjed és családapa szeretne lenni?
1 milliós fizetés NETTÓban
saját kertes ház a nővel való randizgatás előtt
audi a8
Hát a barátomban ezek a dolgok vannak meg:
- kommunikatív (Meg lehet vele beszélni a dolgokat, sőt olykor ő kezdeményezi, hogy bizonyos problémákra megoldást találjunk.)
- számomra vonzó
- számomra jó a humora
- jó anyagi kilátásai vannak (Ez nagyon fontos volt nekem. A karrierem elején tartok, és eddig ígéretesnek mutatkozik. Olyan férfit kerestem, akivel közösen, nagyjából fele-fele arányban fel tudunk építeni egy egzisztenciát.
- felnőtt módjára viszonyul a házimunkához (Olyasvalaki, aki meglátja, hogy mit kell csinálni, és el is végzi azt. Tehát nem anyuci-kisfia kapcsolat van köztünk, amelyben én kiosztom neki a feladatokat, ő meg a dicséretért elvégzi, hanem egy felnőtt férfival vagyok együtt, aki igényes a környezetére.)
4. Gyerek vagy még! A kémia elszáll, vele együtt a szerelem is. Helyét átveszi a szürke hétköznap, meló, háztartás, csekkek. A szex mennyisége csökkel, jönnek a tüskék, már is nem olyan vonzó a férjed/feleséged. A többit te is el tudod képzelni.
egyébként az összes elvált ember pont úgy képzelte el, ahogyan azt te leírtad. Biztos ők is megesküdtek hogy náluk ez megmarad, keményen dolgozni fognak érte. aztán mégse... :) Ilyen ez. Álmok, aztán jön a reggel.
A válaszokat elnézve... milyen sok férfi akar itt magának férjet, hogy ide kommentelgetnek:D
Tiszta és egyenes kommunikáció, szavahihetőség, megbízhatóság, empátia, pénzügyi tudatosság, hideg fej. Legyen valami amivel képes szenvedélyesen foglalkozni és amit megtaníthat majd a gyerekének is.
Feltétlenül céljában álljon részt venni a gyermek életében aktívan.
8. Kedves, azok bsznak rá mindig, akik rá vannak kattava a másira. Aki akar valimt, aki megdolgozik a kapcsolatért, aki érzelmeket tesz bele. Aki meg csak lazán fogja fel, ők meg élvezik az életet.
Remélem az élet egyszer bizonyítja neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!