Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Családapának lenni a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családapának lenni a mai világban bitang szar? Ezért van fent minden nős gyerekes férfi társkeresőn?

Figyelt kérdés

Egy nőnek társkeresőn napi több száz férfi ír vagy lájkol vagy lávol vagy anyám kínja, de azok között állítólag igen sok az aki menekülni akar a jelenlegi helyzetéből, ami nem ritkán egy kisgyerekes család.

Ahogy az egyik bölcs haverom mondta még az egyetemen: Felcsinálni egy nőt csak gondolatban jó, a valóságban nem.

Kicsit primitívnek hangzik, de nagyon benne van a lényeg. A mai világban családfőnek lenni az jó dolog... 1-2 napig max 1 hétig. De utána már az ember sírva könyörgi vissza a régi életét, amikor már túl késő. Ezért torlódnak fel - óriási férfitöbbletet csinálva - a társkeresőkön gondolom. És ez még mindig a jobbik eset. Sokszor ilyenkor a férfiak instant otthagynak csapot papot.. vagy alkoholisták lesznek, prostituálthoz mennek, olyat is ismerek aki rákapott a fűre vagy más szerre, a legenyhébb eset az ha csak csajozni próbálnak.

Ezért van ennyi férfi feltorlódva társkeresőkön, mert tényleg a legtöbb férfit a nő rángat bele egy gyerekvállalásba, ami a mai világban egy férfinak minden szempontból kínszenvedés?

2023. márc. 20. 21:31
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
88%
Ne általánosíts, nálunk a párom akarta a második gyereket és a környezetemben sem az a jellemző, amit írsz.
2023. márc. 20. 21:33
 2/27 anonim ***** válasza:
92%

Engem eddig a férfiak akartak belerángatni, csak nem mentem.

Családfő? Mitől lennél családfő?

Nem minden családos férfi van társkeresőn, csak a hímrbik.

2023. márc. 20. 21:43
 3/27 anonim ***** válasza:
96%

2

Asszem te lennél hamarabb kivágva. De ahhoz előbb nő kéne, aki neked nem lesz :D

2023. márc. 20. 21:43
 4/27 anonim ***** válasza:
86%
Nős, gyerekes férfi vagyok, nem vagyok fent társkeresőn. Hidd el, gyereket nevelni klassz dolog, még ha néha ökölbe is szorul a talpad tőlük. És ha egyszer megtalálod az igazit, semmiért nem adod! Méghogy sírva könyörgi vissza a régi életét... Engedjétek már el ezt a marhaságot, hogy a nők rángatják bele a férfiakat a gyerekvállalásba! Szerintem nálunk én akartam őket jobban. Igen, ez nem kicsit primitív hozzáállás. A többire nem is reagálok. Erőltetett nyűglődés az egész.
2023. márc. 20. 21:44
 5/27 anonim ***** válasza:
90%
Egy nős, gyerekes férfi, egy apa most nem lázító szövegeket hány ide meg burkoltan szidja a monogám, elköteleződött párkapcsolatokat magányában a kis albiból, hanem épp együtt vacsorázik a családdal… és hidd el, nem olysan rossz egy olyan kapcsolat, ahol nem kell vacsoraidőben magányosan h..lyeségeket irkálni a netre :)
2023. márc. 20. 21:48
 6/27 anonim ***** válasza:
69%
SOk olyan apukát ismerek, aki kifejezetten odavan a gyerekért és sokat foglalkozik is vele, és szeretne még egyet. Idézek az egyiküktől. Szó szerint azt mondta, hogy azért szeretne tesót a kicsinek, mert "egy gyerek nem gyerek."
2023. márc. 20. 21:56
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogom soha megérteni, miért akar mindig mindenki mindent rákenni a másikra is. NEKEM szarnak tűnik a család, ÉN ezt nem akarom. Ez tiszta sor. Miért kell a normális embereket is belerángatni ebbe? Miért jobb bemesélni magadnak, hogy minden férfi így érez?

Tudom, van, amikor valaki tisztában van azzal, hogy amire vágyik, az morálisan kifogásolható, és olyankor kiterjeszti mindenkire a titkos vágyát, de nem akarni családot nem erkölcstelen. Akkor mi az értelme?

2023. márc. 20. 21:57
 8/27 anonim ***** válasza:
96%
Áruld már el, mitől bitang szr? A családanyának mitől jobb?
2023. márc. 20. 22:11
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert azt mondod?
2023. márc. 20. 22:29
 10/27 anonim ***** válasza:
96%
Az a szerencséd kérdező, hogy téged nem fenyeget ez a veszély, mert egy nő sem fog veled szóbaállni, nem hogy hozzádmenni és gyereket szülni.
2023. márc. 20. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!