Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen bitang nehéz párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen bitang nehéz párt találni?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hol és mit rontok el. Érdeklődve szoktam kérdezni, jó hallgatóság vagyok, de mindig eltűnnek a lányok egy idő után. Kérlek, ne gyertek azzal, hogy biztos csóró/alacsony/csúnya/kispéniszű vagyok, mert marhaság.

21/F

2016. okt. 9. 13:42
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Az ilyen srácok is szoktak barátnőt találni. Itt más a gond. Talán az önbizalomhiányom? Vagy nem ,,nyomulok" eléggé?
2016. okt. 9. 13:44
 2/17 anonim ***** válasza:
Azért írok ide, mert engem is érdekel a kérdés, mint nőt :)
2016. okt. 9. 13:46
 3/17 A kérdező kommentje:
Azt is kiemelném, hogy abszolút nem 3,14csákkal beszélgettem eddig...
2016. okt. 9. 13:48
 4/17 anonim ***** válasza:
Nekem is az. Szerintem azért mert ha elitebb vagy picit, a hozzád illő lányokat hamar elkapkodják. Kinek nem kéne egy okos/szép lány ugyebár...
2016. okt. 9. 13:55
 5/17 A kérdező kommentje:
Elitebb? Ocsmány, csóró, alacsony és kisfarkú vagyok... De mégsem gondolom, hogy ezek lennének a fő gondok. Oké, nyilván hátrányban vagyok egy magas, jól szituált, nagyfarkú, jóképű sráchoz képest, de basszus, sok magamfajta férfinek van barátnője...
2016. okt. 9. 14:00
 6/17 A kérdező kommentje:
Meg kezdjük ott, hogy kinek mi a szép. Nekem egy kikent-kifent cicababa nem jön be, undorodom az olyanoktól.
2016. okt. 9. 14:03
 7/17 anonim ***** válasza:

Én is undorodom az olyan lányoktól.

Az elit szót meg korántsem külső tulajdonságokkal jellemzik. Az egy belső értékrendet takar.

2016. okt. 9. 14:18
 8/17 anonim ***** válasza:
Ha a kapcsolatok könnyen jönnének (értem ezalatt a komoly, jólműködő, hosszú párkapcsolatokat) akkor senki nem becsülné meg.
2016. okt. 9. 14:29
 9/17 anonim ***** válasza:

Soha nem értettem miért mérvadó a farokméret a párkeresésnek az első szakaszában gondolok itt a randikra pl. Most komolyan neked a homlokodra van írva? Egyszer valaki (ha te tudod a választ a kérdésre kérdező akkor te) remélem elmagyarázza ezt.

Amúgy sok okból nehéz. Gondolom neten próbálkozol szerintem ha rövid időn belül nincs találka egyszerűen érdektelenné válik a történet emellett neten olyan személytelen a dolog. Bár én nem vagyok net párti így kevés a tapasztalatom. Élőben meg azért nehéz mert kevés olyan hely van ami erre alkalmas.

Viszont az tény hogy ha könnyű lenne jó kapcsolatot kialakítani már nem lenne ekkora értéke.

2016. okt. 9. 14:53
 10/17 anonim ***** válasza:
első benyomás c. könyv, torrenten fent van.
2016. okt. 9. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!