Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen bitang nehéz párt találni?
Nem tudom, hol és mit rontok el. Érdeklődve szoktam kérdezni, jó hallgatóság vagyok, de mindig eltűnnek a lányok egy idő után. Kérlek, ne gyertek azzal, hogy biztos csóró/alacsony/csúnya/kispéniszű vagyok, mert marhaság.
21/F
Én is undorodom az olyan lányoktól.
Az elit szót meg korántsem külső tulajdonságokkal jellemzik. Az egy belső értékrendet takar.
Soha nem értettem miért mérvadó a farokméret a párkeresésnek az első szakaszában gondolok itt a randikra pl. Most komolyan neked a homlokodra van írva? Egyszer valaki (ha te tudod a választ a kérdésre kérdező akkor te) remélem elmagyarázza ezt.
Amúgy sok okból nehéz. Gondolom neten próbálkozol szerintem ha rövid időn belül nincs találka egyszerűen érdektelenné válik a történet emellett neten olyan személytelen a dolog. Bár én nem vagyok net párti így kevés a tapasztalatom. Élőben meg azért nehéz mert kevés olyan hely van ami erre alkalmas.
Viszont az tény hogy ha könnyű lenne jó kapcsolatot kialakítani már nem lenne ekkora értéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!