Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen bitang nehéz párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen bitang nehéz párt találni?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hol és mit rontok el. Érdeklődve szoktam kérdezni, jó hallgatóság vagyok, de mindig eltűnnek a lányok egy idő után. Kérlek, ne gyertek azzal, hogy biztos csóró/alacsony/csúnya/kispéniszű vagyok, mert marhaság.

21/F

2016. okt. 9. 13:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Való igaz, neten próbálkozok. Élőben nem merek megszólítani egy lányt sem. Paradoxnak tűnhet, de én is a személyes ismerkedést preferálom amúgy, csak hát...
2016. okt. 9. 15:12
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerinted matematikailag mennyi az esély hogy sok millió szanaszét lévő lány közt éppen olyan kerül a napi rutinod hatókörébe térben és időben akinek te minden tekintetben tetszel és megfelelsz ,és neked is tetszik külsőleg belsőleg. Mellesleg nem foglalt és korban hozzád illő is? Nem mellesleg észre is veszitek egymást és be is mersz próbálkozni mert éppen kiadja a helyzet és nem 4 rihegő barátnő veszi körül vagy éppen el van foglalva és zavarásnak venné a közeledést? Ha meg nem vagy jólkinéző akkor az esélyedet oszthatod egy tízessel még.

Az esélyek abszolút minimálisak,inkább lottóz arra nagyobb az esélyed hogy nyersz egy 4est .

Szóval ezért bitang nehéz mert olyan adag szerencse kell hozzá ami nem adatik meg sokaknak.

2016. okt. 9. 16:12
 13/17 anonim ***** válasza:

Azért Kérdező, mert brutálisan nagy a férfitöbblet. Minden csajra 10 pasas jut, szerinted kivel fog összejönni? Naná hogy a legjóképűbbel meg a leggazdagabbal, nekünk meg vetítget itt önbizalomról-kisugárzásról...

Ha nem vagy extrém jóképű vagy nem lógnak a nemzetibankok a zsebeidből, hagyd a csajozást a 3,14csába, magadnak teszel vele nagy jót.

2016. okt. 9. 18:01
 14/17 A kérdező kommentje:
De akkor azt magyarázza meg valaki, hogy ha annyira az egzisztencia és a jó fizimiska számít, akkor miért látok előnytelen külsejű, rosszabb anyagi körülmények közt élő férfit egy egész csinos, okos nővel kézenfogva???
2016. okt. 9. 19:33
 15/17 A kérdező kommentje:
Ja, és a férfi hülye, mint a föld!
2016. okt. 9. 19:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Mert a bunkókat szeretik a nők még ha csúnya is. Mellesleg talál mindenki párt előbb vagy utóbb ,ha képes kompromisszumokra. Ha nem képes,akkor így járt.
2016. okt. 9. 19:39
 17/17 anonim ***** válasza:
ncore igen
2016. okt. 10. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!