Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családapának lenni a mai világban bitang szar? Ezért van fent minden nős gyerekes férfi társkeresőn?
Egy nőnek társkeresőn napi több száz férfi ír vagy lájkol vagy lávol vagy anyám kínja, de azok között állítólag igen sok az aki menekülni akar a jelenlegi helyzetéből, ami nem ritkán egy kisgyerekes család.
Ahogy az egyik bölcs haverom mondta még az egyetemen: Felcsinálni egy nőt csak gondolatban jó, a valóságban nem.
Kicsit primitívnek hangzik, de nagyon benne van a lényeg. A mai világban családfőnek lenni az jó dolog... 1-2 napig max 1 hétig. De utána már az ember sírva könyörgi vissza a régi életét, amikor már túl késő. Ezért torlódnak fel - óriási férfitöbbletet csinálva - a társkeresőkön gondolom. És ez még mindig a jobbik eset. Sokszor ilyenkor a férfiak instant otthagynak csapot papot.. vagy alkoholisták lesznek, prostituálthoz mennek, olyat is ismerek aki rákapott a fűre vagy más szerre, a legenyhébb eset az ha csak csajozni próbálnak.
Ezért van ennyi férfi feltorlódva társkeresőkön, mert tényleg a legtöbb férfit a nő rángat bele egy gyerekvállalásba, ami a mai világban egy férfinak minden szempontból kínszenvedés?
"a legtöbb férfit a nő rángat bele egy gyerekvállalásba, ami a mai világban egy férfinak minden szempontból kínszenvedés?"
Amelyik felnőtt embert bele lehet rángatni a gyerekvállalásba, az kó eséllyel fogyatékos. Ne tegyünk már úgy, mintha csőbe húzták volna őket és onnantól akkora nyomor lenne az életük, hogy MUSZÁJ csajozni vagy drogozni az elviseléséhez 😂
Btw tudod, kinek kínszenvedés egy gyereket kihordani, megszülni, szoptatni, vállalni a JÓVAL nagyobb felelősséget, feladni érte az önálló egzisztenciát, anyagi függésbe kerülni és egész jó eséllyel egyedül maradni vele? Segítek, nem a férfiaknak.
Senki sem kényszeríti őket. Amúgy meg ennek semmi köze a gyerekekhez, hanem ahhoz, hogy minden idióta pasi elveszi az első nőt, aki az útjába kerül, aztán meg szenvednek, mert nincs szex.
Mindenki csak ráfogja a körülményekre, mintha nem a saját döntésük lenne, hogy kivel vannak.
Én is hansolóképp voltam, rossz kapcsolat, húztuk-halasztottuk és végül elváltunk, de nem a férjem akarta.
Ha nem akarsz gyereket, ne csinálj, de nehogy már általánosan a családokat okold a férfiak szenvedéseiért...
Tipikus férfi nyavalygás, jaj én szegény....
Tele van veletek a gyakori, érdekes, hogy fele ennyi nő sem panaszkodik, pedig lenne miért.
Az egyetlen probléma csak az, hogy az ilyen kos korcsok egymást hergelik a neten, míg az normális emberek képesek összehozni maguknak valamit a hisztizés helyett.
Olvasom ezeket a kérdéseket, hogy mennyire szenved egy szegény férfi, ha kapcsolatban van. Egyre inkább az az érzésem, hogy igazából azzal teszem a legjobbat a férfiakkal, ha meghagyom nekik a teljes szabadságot. Fuss! Élj! Légy boldog! Én is az vagyok, teljesen jó nekem szingliként. Szerelem nélkül a szex se érdekel. Innentől viszont miért is kéne nekem társkeresőre regisztrálni?
Ezért nincs fent nő.
Ha nem akar gyereket, minek csinál? Már nem azért....
Aki meg akar gyereket, az örül, hogy lett neki, akármennyire sem egyszerű dolog.
Az meg, hgoy este 10kor apának kuss a neve, ez megint csak azt igazolja, hogy lövésed sincs az egészről:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!